Springspel Beat Stomper is Apple’s gratis App van de Week

Luister goed naar de beat en baan je springend een weg naar boven. Platformspelletje Beat Stomper is Apple's nieuwe gratis App van de Week. Je downloadt het gratis in de App Store.

Beat Stomper is Apple's gratis App van de WeekApple’s nieuwe App van de Week is Beat Stomper. In dit eenvoudige platformspelletje spring je op elektronische muziek van bewegend platform naar platform, waarbij het doel is om zo hoog mogelijk te komen. Beat Stomper is deze en komende week gratis te downloaden in de App Store.

Beat Stomper: goed luisteren naar de beat

Je speelt met een vierkant blokje met een soort gezichtje, waarbij je zo hoog mogelijk moet zien te komen. Zo moet je bijvoorbeeld de 50ste verdieping zien te bereiken om het volgende level te kunnen vrijspelen. De kunst is om goed te luisteren naar de beat van de muziek, want zo weet je wat het beste moment is om te springen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Soort DoodleJump-kloon
Beat Stomper doet in essentie nogal denken aan DoodleJump. Al zijn er wel wat verschillen. In DoodleJump gebruik je de accelerometer om te springen, terwijl je dat in Beat Stomper met je vinger doet. Bovendien zorg je er met een extra tap voor dat je op het juiste moment weer op het platform landt. Raak je daarbij een van de vele power-ups dan schiet je zomaar een groot aantal verdiepingen omhoog. De uitwerking zal misschien geen prijzen winnen, maar het is al snel net zo verslavend als de iPhone-klassieker DoodleJump.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.