Reacties voor: Beamer 3.0 streamt films van je Mac naar Apple TV en Chromecast

Het Nederlandse Beamer 3.0 is een gemakkelijke manier om video's te streamen van je Mac naar een Apple TV of Google Chromecast. De app ondersteunt allerlei videoformaten.
Lars Paymans -

Reacties: 16 reacties

  1. Ziet er prima uit en zal vast prima werken maar 20 euro wanneer een app als plex ook perfect werkt kan ik dan niet helemaal plaatsen.

  2. Plex werkt idd perfect en kost niets. (Xbox One gebruiker)

  3. Ben al jaren zeer tevreden gebruiker van de app Air Video HD. Kan je dit alles ook mee (dus ook Chromecast), streamt ook DVD, voor veel minder geld en bediening gaat via je iphone of ipad. Als je desktop in een andere ruimte staat dan je tv is dat wel zo handig.

  4. Beamer is fantastisch met MacBook Pro en Apple tv zoals ik het gebruik. Tevreden gebruiker en app zal nog beter worden gezien de updates.

  5. VLC werkt beter … En goedkoper

  6. Ik ben trouwe gebruiker van Beamer. Werkt prima en is zijn geld meer dan waard. Even uitproberen hoe deze versie werkt met Chromecast.

  7. Wacht even.. Ik ben niet thuis in de Mac-airplay wereld daar ik ‘t altijd vanaf m’n m’n NAS naar mn ATV deed streamen, maar je wilt dus zeggen dat in OSX het niet mogelijk Is standaard een video (bv vanuit QuickTime of VLC te streamen ipv je gehele scherm? En daar heb je dus Beamer voor nodig?

    Wow wat een standaard misser..

  8. Deze is wel een mooie aanvulling op Beamer

  9. Internationaal gezien niet zo’n handige naam. Buiten Nederland zullen mensen zich afvragen wat dit met BMW te maken heeft 😉

  10. Stream met Kodi en deel via airplay. Werkt prima.

  11. @Sander: Het kan wel.

  12. Origineel geplaatst door kobud
    @Sander: Het kan wel.

    Hoe dan? Ik kan mijn films niet streamen vanuit VLC, hoor. Alleen via Beamer of scherm spiegelen/uitbreiden via Airplay. Dat laatste is trouwens niet te doen, omdat het tv-scherm dan niet gelijk loopt. Er zit een vertraging in, waardoor een film kijken niet te doen is.

  13. Waar Apple airplay nog vaak hapert werkt deze app echt retegoed. Nooit last van haperingen! Dubbel en dwars die paar euro’s waard. Ik snap alleen niet hoe het komt dat het doorgaans knappe team van Apple niet met deze kwaliteit is gekomen..

  14. Origineel geplaatst door alchemist
    Ben al jaren zeer tevreden gebruiker van de app Air Video HD. Kan je dit alles ook mee (dus ook Chromecast), streamt ook DVD, voor veel minder geld en bediening gaat via je iphone of ipad…

    Je zegt het al hè. iPad of iPhone. Als je die nu toevallig niet hebt, is Beamer een meer dan uitstekende oplossing.

    Bovendien is het echt sleep en speel. Terwijl Air Video en Plex veel meer richting de media-server kant op gaan. Kiezen uit lange rijen films e.d. Ook mooi, maar totaal andere opzet.

  15. Via Airplay en Synchrone weergave kan ik perfect films kijken via VLC… Voornamelijk MKV. Gratis en Plex of infuse ga ik zeker proberen tzt vanaf MacBook en NAS.

  16. Origineel geplaatst door de Kock: Via Airplay en Synchrone weergave kan ik perfect films kijken via VLC… Voornamelijk MKV. Gratis en Plex of infuse ga ik zeker proberen tzt vanaf MacBook en NAS.

    Via een 5GHZ netwerk En AC router.
    MacBook WiFi en AppleTV bedraad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.