Baxter op Kickstarter

Met de Baxter-opbergrekken voor iMac blijft alle troep onder handbereik

Met de Baxter opbergrekken voor je Mac kun je kabels, harde schijven en andere losse computerspullen kwijt aan de achterkant van je Mac. Nu in te investeren via Kickstarter.

Baxter op Kickstarter

Met de Baxter opbergrekken kun je allerlei spullen uit het zicht bewaren, aan de achterkant van je iMac.

Baxter opbergrekken voor iMac

Vind je dat de eerder besproken Mac Caddy wat te weinig opbergruimte biedt, dan hebben de makers van Baxter iets leuks voor je. Met dit systeem kun je je iMac namelijk uitbreiden met een plank voor plantjes, randapparatuur, kabelhouders en nog veel meer. Je kunt voor $2 de ontwerptekeningen bestellen en zelf gaan figuurzagen, maar je kunt ook een compleet rek bestellen.

Baxter opbergrek

Met de Baxter Storage Shelf krijg je er heel wat opbergruimte bij. De serie bestaat uit een aantal modellen, die met de laser zijn gesneden uit multiplex. Je kunt kiezen voor allerlei opdrukken, waardoor je een druk effect krijgt. Niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zen-gevoel.

Baxter opbergrekken voor iMac

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Elke plank hangt aan de voet van de iMac. De meest eenvoudige uitvoering is Nigel Baxter, een los plankje om bijvoorbeeld een plant op te zetten.

De bedenkers zamelen geld in via Kickstarter, waar je bedragen tussen de $2 en $75 kunt investeren in de verschillende opties, zoals een bouwtekening of een XXL-opbergplank met haakjes om kabels en koptelefoons op te hangen. Staat de Mac met de achterkant tegen een blinde muur, dan is het misschien een idee om aan de achterkant wat spullen op te hangen, zoals externe harddisks en camera’s. Tijdens het werken zie je er niets van.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2017, 18:30
Categorie Accessoires
Onderwerp imac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.