Met de Baxter-opbergrekken voor iMac blijft alle troep onder handbereik

Met de Baxter opbergrekken voor je Mac kun je kabels, harde schijven en andere losse computerspullen kwijt aan de achterkant van je Mac. Nu in te investeren via Kickstarter.

Baxter op Kickstarter

Met de Baxter opbergrekken kun je allerlei spullen uit het zicht bewaren, aan de achterkant van je iMac.

Baxter opbergrekken voor iMac

Vind je dat de eerder besproken Mac Caddy wat te weinig opbergruimte biedt, dan hebben de makers van Baxter iets leuks voor je. Met dit systeem kun je je iMac namelijk uitbreiden met een plank voor plantjes, randapparatuur, kabelhouders en nog veel meer. Je kunt voor $2 de ontwerptekeningen bestellen en zelf gaan figuurzagen, maar je kunt ook een compleet rek bestellen.

Baxter opbergrek

Met de Baxter Storage Shelf krijg je er heel wat opbergruimte bij. De serie bestaat uit een aantal modellen, die met de laser zijn gesneden uit multiplex. Je kunt kiezen voor allerlei opdrukken, waardoor je een druk effect krijgt. Niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zen-gevoel.

Baxter opbergrekken voor iMac

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Elke plank hangt aan de voet van de iMac. De meest eenvoudige uitvoering is Nigel Baxter, een los plankje om bijvoorbeeld een plant op te zetten.

https://vimeo.com/244126781

De bedenkers zamelen geld in via Kickstarter, waar je bedragen tussen de $2 en $75 kunt investeren in de verschillende opties, zoals een bouwtekening of een XXL-opbergplank met haakjes om kabels en koptelefoons op te hangen. Staat de Mac met de achterkant tegen een blinde muur, dan is het misschien een idee om aan de achterkant wat spullen op te hangen, zoals externe harddisks en camera’s. Tijdens het werken zie je er niets van.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 december 2017 om 18:30
Onderwerp
Categorie
Accessoires

iMac

De iMac is Apple's alles-in-één desktopcomputer. De iMac bestaat uit een scherm met een voet waarin de computer ingebouwd zit. De iMac is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Het nieuwste model is de 24-inch iMac uit 2023 met M3-chip en een kleurrijk design. Het M3-model biedt betere specificaties en is de opvolger van de iMac uit 2021. De iMac 2023 is nog het enige model dat in Apple's assortiment zit. Alles over de iMac, een Mac-desktop kopen en desktop Macs vergelijken lees je hier.

iMac

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.