Reacties voor: AT&T verwacht dat iPad vooral op Wi-Fi wordt gebruikt

AT&T verwacht niet dat veel mensen een draadloos abonnement bij hun iPad zullen afsluiten. De meeste mensen zullen Wi-Fi gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Toch vraag ik me af hoeveel mensen een 3G gaan kopen alleen voor de GPS chip die erin zit. Dat je er dan ooit een Sim in kan jagen is dan mooi meegenomen…

  2. Ik ga op de prijzen wachten. Het apparaat lijkt me echt top heb er vele dingen van gezien maar ik ben nog steeds overtuigd dat als ik hem heb ik dat ding vaker in mijn handen zal hebben dan mijn iPhone.

    Ik denk wel dat ik liever een WiFi wil hebben dan 3G vooral vanwege het abonnement. Als je dan met 3G los kan kopen is het te overwegen wegens de GPS chip die erin zit en dat is altijd wel fijn ^^

  3. Origineel geplaatst door Danny Bevers
    .Ik denk wel dat ik liever een WiFi wil hebben dan 3G vooral vanwege het abonnement. Als je dan met 3G los kan kopen is het te overwegen wegens de GPS chip die erin zit en dat is altijd wel fijn ^^

    Precies, ik denk aan 10-inch TomTom 1.3? 🙂

  4. Mijn hoop blijft op tethering hangen, waarschijnlijk onmogelijk zonder jailbreak…

  5. @Pieter D.:

    zekkers ik heb Tom Tom app gekocht en daar zal ik ook gebruik van maken ook al is dat een 9″ beeldscherm waarvoor die word gebruikt 

  6. Ik denk dat in Amerika mensen toch sneller voor een 3G variant kiezen. Zij leggen toch graag een hoop geld op tafel voor Apple spullen en zijn een stuk mobieler als Nederlanders.. Veel onderweg en de iPad is toch mobieler als de Mac die ze meeslepen.
    Met een beetje geluk ook hier in Nederland over een paar dagen ligt ie bij de Apple resellers.. http://www.9to5mac.com/node/14664.

  7. Als ik deze prijzen kloppen, dan denk ik toch dat ik voor de wifi versie ga. http://erictric.com/2010/02/25/ipad-price-in-uk-higher-than-us-pricing-coming-in-april/
    persoonlijk ga ik mijn ipad het meest thuis gebruiken,om op straat te kunnen surfen gebruik ik wel mijn Iphone.

  8. Denk dat het mede afhangt van welke mooie aanbieding ze in abonnements vorm uitbrengen. Als ik voor een tientje per maand een 3g versie met korting kan kopen met onbeperkt internet dan zal ik zeker een abonnement afsluiten.

  9. als je dan toch geld uitgeeft, dan ook maar dat beetje extra voor 3G. leuk voor een lange tocht in de auto etc. op snelwegen is 3G signaal vaak goed aanwezig. als je zo’n apparaat koopt wil je ook alle opties en alles overal kunnen doen en het beste eruit halen…. ben ik van mening

    ps. je sluit natuurlijk nooit een apart abonnement ervoor af, gewoon duo sim, ff bijknippen (mini-simkaart) en klaar. Gebruik duo sim al jaren via dongle in laptop, nog nooit problemen gehad.

  10. Hoe komen jullie erbij dat het 3G-model een GPS-chip heeft?

    Bij de technische specificaties staat Assisted GPS (Wi-Fi- + 3G-model). En dat slaat toch op plaatsbepaling met behulp van mobiele telefoon-zendmasten?

    Het lijkt er nu op dat er wel een kompas in zit, maar geen volwaardige GPS. Kan iemand met zekerheid zeggen dat er een GPS-chip in de iPad 3G zit?

  11. Pfff, ik ben er nog steeds niet uit welke versie ik wil hebben. Denk dat de prijs bepalend zal zijn.

    Zal het ook lekker zijn om er aantekeningen op te maken tijdens colleges?

  12. @MerlinIII: Assisted GPS, is een normale GPS chip + de mogelijkheid om via masten en dergelijke bij benadering een plaatsbepaling te bekomen. Als je opstart en de device heeft nog geen gps signaal ontvangen geeft hij je toch al een ruwe plaats waar je kan zitten. a-GPS is dus MEER dan gps, dat snappen toch nog heel veel mensen niet, dat a-gps een meerwaarde is tov gps. Het enige verschil is dat je OOK door masten een plaatsbepaling kan verkrijgen ipv enkel door sateliet. Ik vind het trouwens behoorlijk achterlijk van apple dat die gps niet op de wifi editie zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.