Gerucht: iPad vanaf 10 maart in Apple Store, verkoop vanaf 26 maart

Apple gaat volgens The Examiner al op 10 maart de iPad in de winkels beschikbaar stellen, voor eigen medewerkers. Rond 26 maart begint de verkoop.

ipadApple houdt zich dodelijk stil als het op de exacte verkoopdatum van de iPad aankomt. Gelukkig zijn er dan altijd wel wat mensen bereid om wat geruchten de wereld in te helpen. The Examiner heeft van interne bronnen binnen Apple gehoord dat Apple Store-medewerkers de iPad vanaf 10 maart in handen krijgen (volgende week woensdag).

Ze kunnen dan alvast oefenen voor de officiële lancering, die waarschijnlijk op 26 maart staat gepland. De data zijn bevestigd door een Apple Store-manager in het zuiden van Californië, die anoniem wenst te blijven.

De genoemde data gelden alleen voor de iPad met alleen Wi-Fi. Voor de 3G-versie zul je moeten wachten tot april of mei.

The Examiner weet ook te melden, dat vanaf 15 maart starten de commercials, waarbij de nadruk ligt op het lezen van e-books. Mensen die de moeite nemen om bij de winkels te gaan kamperen kunnen een kadootje verwachten.

Een eerder gerucht dat op 25 februari het pre-orderen van de iPad zou starten, bleek achteraf niet te kloppen, dus wie het zeker wil weten kan beter de aankondigingen van Apple zelf afwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2010, 10:29
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.