Reacties voor: AssistantConnect: Siri op oudere iPhones zonder proxy (jailbreak)

AssistantConnect en AssistantConnect4S zijn twee jailbreak-apps die het mogelijk maken om Siri met behulp van Spire te gebruiken zonder een proxyserver. Je hebt wel een vriend met een iPhone 4S nodig die geregeld zijn token met je wil delen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Hoe denken jullie over siriport.ru? Die werkt prima bij mij, en is ook zonder proxy.

  2. @Jitse: hoe heb je dit voor elkaar gekregen?
    Alleen Siriport geïnstalleerd?

  3. Hoe staat iPc hier nu moreel tegenover (ik vind het allemaal prima om wat kunstmatige Siri-restricties te omzeilen, maar het is natuurlijk hardstikke illegaal; naast een simpele jailbreak maak je gebruik van Apple server- en netwerkcapciteit)

  4. Heb via siriport.ru Siri geïnstalleerd maar krijg alleen maar meldingen dat er iets niet klopt. Dus ben ook benieuwd wat je verder gedaan hebt om het te laten werken Jitse.
    Graag een reply op de post hierboven 🙂

  5. @Rrert69: Weet niet of deze methode illegaal is hoor. Want je maakt immers gebruik van iemand anders zijn of haar token.

  6. Siriport.ru is levensgevaarlijk !! Reken er maar op dat al jullie gebruik met deze ‘gratis’ proxy’s wordt bekeken en later gebruikt, om je te bombarderen met spam en andere rotzooi. TIP: gebruik gevalideerde sites en betaal 15-20 euro. Dat is een stuk veiliger.
    http://www.sirihacks.net/2011/12/28/siriproxy-server-list-for-spire/

  7. Misschien een wat stomme vraag, maar hoe kom je achter de token bij een 4S en waar voer je dat dan vervolgens in?

    Ik heb Spire geprobeerd, heeft bij mij nooit gewerkt en bepaalde applicaties werkte niet meer bij mij.

  8. Steeds nieuwe 4S tokens regelen dus…verre van ideaal lijkt mij…

  9. Heb zelf een proxy van 20 dollar per 2 maanden. Werkt altijd en supersnel.

  10. Ik heb Sara, werkt op zich wel redelijk, maar als dit een reëele weergave is van wat Siri ook doet, vind ik Siri behoorlijk overrated.

  11. Ik vind het alsnog teveel gedoe..moet je je altijd druk maken om de token. Straks kom je in een siuatie waarin siri goed uit zou komen, is je token verlopen. Ik maak gebruik van een proxy.

  12. Sara werkt bij mij prima, dus waarom zou ik spire gebruiken, enigste voordeel is dat je spire via de homeknop kan activeren

  13. Origineel geplaatst door Erwin
    Siriport.ru is levensgevaarlijk !! Reken er maar op dat al jullie gebruik met deze ‘gratis’ proxy’s wordt bekeken en later gebruikt, om je te bombarderen met spam en andere rotzooi. TIP: gebruik gevalideerde sites en betaal 15-20 euro. Dat is een stuk veiliger.

    Wie zegt indien je betaald, dat het een stuk veiliger zou zijn? Betaald of niet betaald, het blijft ALTIJD riskant. Daarenboven heb je de kans dat de “uitbater” van een betaalde proxy er mee stopt, en dan ben je uw geld kwijt.

  14. @Senc: Mbv activator kan dat zonder problemen!!

  15. Maar nu snap ik het helemaal niet meer…
    Stel: Ik installeer spire en AssistantConnect en een vriend met 4s installeert AssistantConnect4S en “stel” het werkt maar de token stopt er mee.

    Is hij dan ook z’n siri toegang kwijt? En zo niet kan ik dan als hij een nieuwe token heeft ofzo ook gewoon weer zijn token gebuiken?

    Ik snap dr niks meer van…

  16. Bij mij werkt ie. Zojuist via iPhone 4s van collega het databestand overgezet. Het data bestand verloopt morgen. Ben benieuwd.

  17. @brian0404:
    Brian of andere, als je token morgen verlopen is, probeer dan is de datum op je telefoon aan te passen naar vandaag. kijk is of dat je Siri dan wel aan de praat kan krijgen. ben benieuwd of dat werkt.

  18. Later in de middag is het al gedaan met Siri. Siri geeft al geen antwoord meer. Token zal dus al vernieuwd zijn. Assistantconnect geeft een datum en tijd dat deze verloopt, maar waarschijnlijk heeft Apple een ander schema. Ook het verzetten van datum en tijd werkt niet. Het programma werkt dus wel, maar is niet praktisch om continu te blijven controleren of de Token geldig blijft.

  19. Later in de middag is het al gedaan met Siri. Siri geeft al geen antwoord meer. Token zal dus al vernieuwd zijn. Assistantconnect geeft een datum en tijd dat deze verloopt, maar waarschijnlijk heeft Apple een ander schema. Ook het verzetten van datum en tijd werkt niet. Het programma werkt dus wel, maar is niet praktisch om continu te blijven controleren of de Token geldig blijft. @Viskuh:

  20. @Jitse: Is dat een repository? Of moet ik iets doen op die site. Want ik heb moeite met de taal 🙂

  21. Gewoon big bad birds op spire
    Geen 4s nodig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.