ARK iPhone-case

Aluminium case versterkt iPhone-geluid met kleine klankkast

De ARK iPhone-case versterkt het geluid van je iPhone op bijzondere wijze. Een kleine klankkast zorgt ervoor dat je muziek harder wordt afgespeeld.

ARK iPhone-caseNiet tevreden met het muziekvolume van je iPhone? De aluminium iPhone-case ARK belooft het geluid te versterken, zonder dat daar energievretende hardware bij komt kijken. Een kleine klankkast onderop de iPhone zorgt er namelijk voor dat het geluid versterkt jouw kant op wordt gestuurd.

Volgens de makers kan de case het volume van je iPhone met 25 procent verhogen. Omdat het gat van de klankkast aan de voorkant zit, wordt geluid versterkt de juiste kant op geleid. In het verleden kwamen er al een aantal accessoires langs die hetzelfde doen, vooral voor de iPad. Omdat iPads voor de iPad Air een speaker aan de achterkant hebben, helpt een opzetstuk ontzettend als je daarbij het volume wil verbeteren.

De ARK is te bestellen door op Kickstarter minstens 45 dollar te doneren. Je krijgt dan een model voor de iPhone 5 en iPhone 5s. Heb je een iPhone 6? Dan moet je minstens 55 dollar in het project investeren. Net als bij andere Kickstarter-projecten geldt: het geld wordt pas afgeschreven als de makers hun streefbedrag binnen hebben. Zij hopen voor 18 februari minstens 50.000 dollar op zak te hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2015, 14:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.