KiiTag 2

Deze sleutelhanger dient als Zwitsers zakmes voor je iPhone

Met de KiiTag 2 heb je voor alledaagse problemen met je iPhone een oplossing in je broekzak zitten. Het is een batterij, een zaklamp, een afstandsbediening voor de camera en nog veel meer.

KiiTag 2

Zijn er zelfs met je iPhone nog situaties waarin je een ander apparaat nodig hebt? Kickstarter-project KiiTAG 2 denkt een manier gevonden te hebben om al deze extra gadgets te combineren. Het is een soort ‘Zwitsers zakmes voor je iPhone’, in de vorm van een sleutelhanger. Hij is te bestellen op Kickstarter.

Batterij, zaklamp, oplader en meer

KiiTag 2 appWat vooral opvalt bij de KiiTag 2, is de grote hoeveelheid mogelijkheden die de sleutelhanger heeft. Hij heeft een accu waarmee je kunt voorkomen dat je iPhone zonder batterij zit. Er zit ook een zaklamp in. Via USB kun je met de KiiTag 2 de iPhone opladen als je geen kabel in de buurt hebt. De sleutelhanger bevat 8GB of 16GB opslaggeheugen, zodat je er bestanden op kunt zetten die je kunt bekijken met je iPhone. En met de bijbehorende app kun je zelf bepalen wat de functies van de overige knoppen zijn.

Zo kun je de KiiTag 2 een signaal geven waardoor je iPhone een foto maakt, wat natuurlijk handig is als je zelf ook op de foto wilt staan. Ook kun je de iPhone geluid laten afspelen als je hem kwijt bent, waardoor je de app Zoek mijn iPhone niet altijd meer nodig hebt. En dankzij de bijbehorende KiiTag-app zul je ook niet snel meer je sleutels kwijt raken, want die kan de sleutelhanger ook een seintje laten geven.

De KiiTag 2 kost op Kickstarter 60 dollar als je de 8GB-versie neemt. De 16GB-uitvoering kost 70 dollar. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven zodra je het streefbedrag van 20.000 dollar is ingezameld. Daar hebben de makers tot 21 maart de tijd voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2015, 15:07
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.