Move-To-iOS

Apple’s Move to iOS-app maakt overstappen van Android naar iPhone gemakkelijker

Move to iOS maakt het voor Android-gebruikers heel gemakkelijk om naar een iPhone over te stappen. Zo werkt het.

Move-To-iOSApple opent de aanval op Android met een nieuwe app genaamd Move to iOS, die het voor Android-gebruikers makkelijker dan ooit maakt om de overstap te maken van Android naar een iPhone.

De app werd niet benoemd tijdens de WWDC keynote van Apple, maar staat wel vermeld op Apple’s website. Met de app wissel je draadloos van een smartphone die op Android draait naar een iPhone.

Draadloos overzetten

Door de app op zowel op je Android-toestel als je nieuwe iPhone te gebruiken verplaats je moeiteloos je contacten, bericht-geschiedenis, camerafotos’ en video’s, je bladwijzers van je browser, mailaccounts, kalenders en meer van het oude toestel naar het nieuwe.

Ook verschijnen alle gratis Android-apps die op iOS beschikbaar zijn als suggesties in de App Store, al je betaalde apps worden in je iTunes Wenslijst gezet. Zo heb je in een mum van tijd je favoriete apps weer bij elkaar verzameld.

Samen met iOS 9?

Omdat Move to iOS naast alle iOS 9-functies aangekondigd is, gaan we er vanuit dat de app ook later dit jaar zal verschijnen in de Play Store en App Store.

Move to iOS gecombineerd met Apple’s inruilprogramma voor Android- en BlackBerry-toestellen maakt de verleiding om die overstap naar een iPhone te maken in ieder geval wel extra groot.

Lees ook: iOS 9 aangekondigd, dit is er nieuw!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2015, 22:18
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen android, ios

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.