watchOS 2 logo

Eerste beta watchOS 2 nu beschikbaar

Apple heeft de eerste beta van watchOS 2 beschikbaar gesteld voor de Apple Watch. Voor de installatie is de iOS 9-beta vereist.

watchOS 2 logoApple heeft de betaversie van watchOS 2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Door deze alvast te installeren, kun je de vanavond aangekondigde functies voor de Apple Watch uitproberen. In watchOS 2 introduceert Apple onder andere native applicaties voor de Apple Watch en een speciale wekkermodus, waarbij de Apple Watch als klok op je nachtkast kan liggen.

Je hebt een iPhone met de iOS 9 beta nodig om de testversie van watchOS 2 te installeren. De Apple Watch moet ook worden geregistreerd binnen de ontwikkelaarsportaal. Heb je dit allemaal gedaan, dan kun je de Apple Watch updaten naar de watchOS 2-beta, door simpelweg op je iPhone de Apple Watch-app te starten en te gaan naar Algemeen > Software-update. De update is net verschenen, dus het kan even duren totdat hij voor iedereen te downloaden is.

Niet alleen watchOS 2 heeft een beta gekregen: ook iOS 9’s testversie is vanaf vandaag te downloaden voor ondersteunde iPhones, iPads en iPods. Je hebt hiervoor een ontwikkelaarsaccount nodig, of je moet geregistreerd staan bij een ontwikkelaar. iOS 9 krijgt in juli een publieke beta.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2015, 22:02
Categorie iOS
Onderwerpen apple watch, watchos 2, wwdc 2015

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.