Apple zoekt retailpersoneel in België en iOS-tester in Nederland

Apple heeft vacatures voor retailpersoneel in België (Brussel) en een iOS-kwaliteitscontroleur in Nederland (Amsterdam).

apple-personeel-belgie
Apple heeft op de vacaturepagina twee interessante functies geplaatst. Je kunt aan de slag als Retail Key Account Executive en als iPhone Local Carrier Manager met standplaats Brussel of je gaat de kwaliteit van iOS-apps bewaken vanuit Amsterdam. De functie in Nederland is voor 40 uur per week, de Belgische medewerkers mogen met 39 uur per week vervroegd aan de vrijdagmiddagborrel beginnen. De plaatsingsdatum van de Belgische vacatures is 2 augustus, dus afgelopen vrijdag, maar er kan daarbij sprake zijn van herplaatsing van reeds bestaande vacatures. Een paar dagen geleden was Apple al op zoek naar een medewerker die vanuit Amsterdam de kwaliteit van Apple Kaarten gaat controleren.

Verkoopmedewerkers in Brussel

De Belgische medewerkers die Apple zoekt, laten nog niets los over mogelijke plannen die Apple heeft om lokale Apple Stores te openen. De Retail Key Account Executive zal vooral worden ingezet om de lokale APR’s aan hun omzettargets te houden. Je gaat je vooral richten op het vergroten van de verkoop van iPod, iPad, Mac en accessoires. De iPhone wordt niet in het rijtje genoemd, want daarvoor is de andere vacature bedoeld. De iPhone Local Carrier Manager Belgium gaat de iPhone-verkopen stimuleren door zich vooral te richten op de operators, niet op de gewone winkeliers. Hij of zij gaat zorgen dat de Apple-branding bij de operators goed wordt doorgevoerd en knoopt contacten aan met lokale operators.

iOS-tester in Amsterdam

Het is bijna net zo leuk als werken op de redactie van iCulture: elke dag iOS-apps testen. De iOS International QA is een fancy titel voor iemand die de kwaliteit van iOS-apps gaat bewaken voor het Nederlands taalgebied. Volgens de functieomschrijving gaat het daarbij om internationale en netwerkafhankelijke functies van Apple’s applicaties en mobiele apparaten. Je moet een erg sterk taalgevoel hebben in Nederlands en Engels, maar ook vrij veel verstand hebben van OS X, Windows XP en Vista, debugging-tools en Vista. Een techneut met talenknobbel dus. Je werkt vanuit Amsterdam, maar zult ook veel internationaal reizen.

Tipgever: Thibaut

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2013, 10:55
Categorie Apple
Onderwerpen apple, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.