Reacties voor: Apple zoekt Nederlandse manager voor gezondheidsmarkt

Apple is op zoek naar een manager voor de Nederlandse gezondheidsmarkt, die het gebruik van bijvoorbeeld Apple's Health-app zal promoten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Interessant, maar jammer om te zien dat Apple marketing en sales door elkaar haalt. Je moet een Busines Plan opstellen en dat gaan uitvoeren.
    Uiteindelijk is dan de doelstelling :
    “Most importantly you then need to deliver against this plan and consistently meet or exceed your sales goals.

”

    Nou, met de huidige verkoopkanalen van Apple (iTunes en Apple stores) valt helemaal niet te defeniëren welke sales aan jou toekomt en met het bouwen van strategische (industriële) partnerships voor Apple heb ik hele nare ervaringen, omdat Apple NL een verkooporganisatie is en meer ook niet..

  2. @Jarko: Denk je nou echt dat Apple alleen die 2 verkoopkanalen heeft? Er zit, net als de educatie markt, een gigantisch netwerk van gecertificeerde resellers en distributeurs achter.

    De zorg markt is na de educatie markt de grootste groei markt voor Apple en deze functie zal binnen no time zorgen voor groot marktaandeel voor Apple.

  3. @William: I.d.d. zitten zowel aMac als andere distributeurs achter dezelfde corporate klanten aan (bij gebrek aan account mgrs. of andere coordinatie) en Apple zelf kennelijk ook.
    Dus ga jij mij eens vertellen wie welke verkoop bonus verdient als je er ergens iets verkocht wordt
    Nog afgezien van BYOD.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.