Reacties voor: Apple wist van ‘bendgate’, maar bracht iPhone 6 toch uit

Blijkt uit interne documenten
Apple blijkt op de hoogte te zijn geweest van de buigzaamheid van de IPhone 6, wat uiteindelijk leidde tot 'bendgate' en 'touch disease'. Toch besloot Apple de toestellen op de markt te brengen en beweerde dat ze 'grondig waren getest'.

Reacties: 16 reacties

  1. Hoe weten jullie dat Apple het interne design heeft aangepast? Is hier ook een document over? Ben wel benieuwd naar die bron.

  2. Niet netjes van Apple. En dan zeg ik het nog netjes.

  3. Zo zijn onze manieren, zo zijn onze manieren 🎼

    Zo gaan Apple en vele andere m met hun klanten, en wij…..wij accepteren dat als makke schapen.

  4. Het is een beetje oude koeien uit de sloot halen, vind je niet? De iPhone 6 is nu 3,5 jaar oud, en het lijkt me vrij onnodig om dit weer op te brengen. Toch is het in het licht van huidige ontwikkelingen met o.a. het toetsenbord van de MacBook Pro en volgens mij ook wat met de iMac Pro toch wel nuttig; het laat me zien dat Apple steeds meer in zijn eigen bubbeltje lijkt te zitten en teveel bouwt op het vertrouwen van hun klanten. of eerder, slaven?

  5. Bla bla.. je bent een koekwous als je je telefoon in je kontzak doet en vervolgens klaagt dat hij krom trekt. Typisch Amerikaans

  6. @Gideon: als je denkt dat jou post minder “koekwous” is dan heb je het helaas mis. Je broekzak is een prima plaats om je telefoon in te stoppen. En na de aanpassingen van de body ook totaal geen probleem.

    Helemaal omdat Apple nu zelf laat zien dat de body’s niet goed genoeg waren dat dit het probleem veroorzaakte

  7. Niet netjes, maar als hij gebogen was, kon je een nieuwe gaan halen.

  8. Origineel geplaatst door Sander
    Het is een beetje oude koeien uit de sloot halen, vind je niet? De iPhone 6 is nu 3,5 jaar oud, en het lijkt me vrij onnodig om dit weer op te brengen.

    Op te rakelen bedoel je? Dan ben ik het niet met je eens. Zoiets verjaart nooit. Tenzij je in een Apple pyjama slaapt….. 🤔

  9. Origineel geplaatst door ACTA Est fabula
    Tenzij je in een Apple pyjama slaapt….. 🤔

    Die wil ik 😂 waar kan ik die krijgen 😁

  10. @Freaky: Daarom heeft Gideon het ook over ‘kontzak’.
    Ben het met Gideon eens. Telefoon in je kontzak en vervolgens er bovenop gaan zitten. En dan gaan klagen?

  11. Opzich natuurlijk niet iets heel raars.
    Ze kwamen er achter dat dit kon gebeuren en zijn toen gaan rekenen; wat gaat het kosten om het aan te passen (zowel in tijd als knaken), halen wij bepaalde deadlines als we nu eraan gaan wijzigen, gaat dit nog snel even aangepast kunnen worden bij bijv. Foxconn, wat doet dit met de aandelenprijs, en het belangrijkste…weegt dat op tegen die paar duizend iPhones die terugkomen en vervangen moeten worden.
    Waarschijnlijk was het gewoon voordeliger om zo door te gaan en in stilte wel door te werken aan een oplossing.

  12. @Freaky: heb je hey over broekzak of kontzak? Ik heb het namelijk over kontzak. Das geen plek om je 800 euro dure telefoon in te douwen.

  13. Gelukkig nog nooit last van gehad en nog steeds tevreden met m’n 6plus, al is hij wel langzamer aan het worden.

  14. Bad apple (iemand die het spelletje gespeeld heeft haha)

  15. Ik had er al last van met die strakke spijkerbroeken van tegenwoordig in de auto. Daar kreeg ik ook touch disease van als ik hem in mijn zakken aan de voorkant had zitten.

  16. @Freaky: waar heb jij t over,je bent gewoon echt een KOEKWOUS als je je telefoon in je ACHTERZAK laat zitten en er dan op gaat zitten!! Je gaat er toch ook niet op staan of wel!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.