Reacties voor: Apple wil verloren iPhone terugvorderen van Gizmodo

Apple wil het verloren iPhone-prototype van Gizmodo terughebben. Ze hebben een brief gestuurd waarin ze claimen dat de telefoon eigendom is van Apple.
Lees het complete artikel โ†’ Apple wil verloren iPhone terugvorderen van Gizmodo
Jeroen Reumkens -

Reacties: 86 reacties

  1. ach de iphone is toch geblokkeerd

  2. Hmmm lijkt me toch wel dat hij het naar een Apple store of iets gaat brengen, anders schrijf ik volgende keer ook wel een brief. Plak ik ook wel een appeltje aan de bovenkant.

  3. Ik zie het nog steeds als een mogelijkheid dat Apple het toestel expres ‘verloren’ is als pr-stunt. En anders is het echt een enorme blunder. Normaal duiken er niet tot nauwelijks echte foto’s op van een nieuwe iPhone en nu ineens een compleet toestel!

  4. blijft een raar verhaal..ook deze brief weer.. beetje rare opbouw en layout.. ik denk namelijk niet dat apple het nog zo netjes vraagt, maar het gewoon opeist…

    wel goede promotie!:P

  5. Daarbij komt het nog eens dat de vinder contact heeft gezocht met Apple, met de melding dat hij dit toestel had gevonden, waarop geen respons kwam. Dus is hij naar Gizmodo is gegaan.

    Het toestel was wel al de dag na verlies geblokkeerd via MobileMe, zeiden ze. Ze konden geen software meer installeren, omdat geen enkele software die nu te downloaden is (zoals 4.0 beta) de telefoon nog ondersteunt, terwijl iTunes, MacOS en Windows het toestel gewoon herkennen als iPhone.

    Ik vind het erg aannemelijk klinken allemaal. We zullen het zien in ieder geval in Juni.

    Vraag ik me alleen nog af, hoe lang we in NL moeten wachten, gezien er een Micro SIM in komt..

  6. Moest opeens hier aan denken, maar dan met een beetje twist in het verhaal in de vorm van de nieuwe iphone

  7. Gewoon een PR-stunt, verbaast me niets dat de nieuwe iPhone er heel anders uit zal zien.

    Haal alle geruchten qua design de wereld uit, zet vriend en vijand op een dwaalspoor. En kom dan met een totaal ander ontwerp.

    Gegarandeerd 99,9% media aandacht (als dat er al niet was) bij de release van de nieuwe iPhone.

  8. Ja want zo’n brief is totaal niet makkelijk na te maken…….

  9. Origineel geplaatst door oc-recom
    blijft een raar verhaal..ook deze brief weer.. beetje rare opbouw en layout.. ik denk namelijk niet dat apple het nog zo netjes vraagt, maar het gewoon opeistโ€ฆwel goede promotie!:P

    Zelfde gedachte, ik vind de brief al helemaal niet professioneel uitzien, zie de zinsconstructies. Ik had gedacht meteen een vette brief van de APPLE LEGAL DEPARTMENT te zien.

    Ik blijf er bij dat het gaat een gecontroleerde PR-stunt. De hype is los, genoeg aandacht om iedereen in beweging te houden en op dwaalspoor te zetten.

    APPLE gaat heus niet zo zachtzinnig om met hun producten.

  10. kunnen we is kappen met die bullshit over die gevonden telefoon, is iedereen nu zo dom dat ze echt denken dat deze lelijke HTC imitatie de volgende iPhone gaat worden?

  11. Ik vind de vraag <HOE> Gizmodo aan het apparaat komt en hoe het verloren raakte interessanter, en vooral ook merkwaardiger.

    Want degene die het apparaat namelijk gevonden heeft, heeft in mijn ogen echt compleet verkeerd gehandeld.

    Wat is de meest logische stap als je iemand zijn/haar telefoon/3GS (want daar leek het op) vindt? Juist, de eigenaar achterhalen; naar ‘thuis’ bellen / sms’en, eventueel emailen. Er zijn legio mogelijkheden.
    Alleen wat doet hij: hij gaat Apple proberen te contacten. Hoe haalt die gast het in zijn kop?? Ik begrijp hier echt niets van…

    En dan aan de andere kant hebben de redelijk jonge Apple engineer, die รฉรฉn van de meest geheime telefoons op aarde toevertrouwd krijgt, en daar dan geen password protection op zet.
    What the heck, are you kidding me ??

    En wat doe je als je ontdekt dat je dat apparaat kwijt bent? Juist, je gaat hem proberen te zoeken, je belt / smst / emailt het apparaat. “Ik ben mijn telefoon verloren, bel me.” oid…

    Ik snap hier helemaal niets van.
    En Steve zal inmiddels wel de boel bij elkaar getierd hebben. En terecht.

    EDIT: Voorspelling: Gizmodo krijgt straks een vette claim aan de broek van Apple. Mark my words.

  12. Origineel geplaatst door Michiel
    kunnen we is kappen met die bullshit over die gevonden telefoon, is iedereen nu zo dom dat ze echt denken dat deze lelijke HTC imitatie de volgende iPhone gaat worden?

    Klaarblijkelijk, eens kijken of je dat nog steeds roept over een paar maandjes. Maar gelukkig zijn er hier een hoop lui die het beter schijnen te weten

  13. Dit is 100% neP!
    Een oud apple logo, en rare spaties tussen de letters.

  14. Inderdaad, deze brief ziet er niet echt professioneel uit. Raar.

  15. @Michiel:

    Of ben jij zo dom dat jij het niet gelooft. Er is toch wel genoeg bewijs geleverd dat dit de nieuwe wordt, er zal in ieder geval niet veel meer veranderen. En als deze straks in de winkel ligt dan haal je hem toch wel, dus hou maar op over dat gejank dat het een “lelijke HTC imitatie” is. Hij gaat sowieso weer goed verkopen.

  16. @Daan:
    Dat komt waarschijnlijk omdat de brief (vanuit iWork) naar PDF is geconverteerd om als bijlage te dienen bij de email.

    En wat is er oud aan het Apple logo?
    Aan die brief is in mijn ogen niets nep aan.

  17. Die brief is strange 3 regels?
    is nep

  18. Origineel geplaatst door Daan
    Dit is 100% neP! Een oud apple logo, en rare spaties tussen de letters.

    gek genoeg is dit apples brief papier.
    ik heb het zelfde papier ontvangen bij het behalen van mijn Apple Product Proffessional status als verkoper voor een APR. De brief met zilveren speld en certificaat zijn op het zelfde brief papier. de kleur van het appeltje verschilt per afdeling maar de layout klopt.

  19. Wat maakt het uit? is het geen verassing straks als de nieuwe iPhone uitkomt? maar fantasie is niet erg, :d

  20. @Jakem:

    als je zelf nooit post hebt gehad van hun hoe kun je weten of het echt of nep is? dat bepalen jullie aan de lengte en aan een ontwerp dat niet aansluit bij je verwachtingen?

  21. Ik zie niets mis met de zinsbouw en de spaties van de brief. De tekst is uitgelijnd, doe maar eens in Word. Dan krijg je hetzelfde. Dan wordt alle tekst gewoon zo geplaatst dat alle ruimte tussen de marges altijd netjes uitgevuld is. Heel normaal en staat juist heel netjes.

    En voor Apple heeft ‘t al geen zin meer om er een heel drama van te maken met de legal department, want Gizmodo heeft vanaf het begin gezegd dat Apple het ding gewoon terug kan krijgen, als ze er maar om vragen. Meer hoeft Apple ook niet te doen. Als Gizmodo niet aan dat verzoek zou voldoen, DAN zal de legal department er wel op duiken. Maar zo ver zal het niet komen.

    Ik vind dit verhaal een van de meest overtuigende Apple/iPhone verhalen ooit.

  22. of het nu een PR-stunt is of niet, het werkt wel… google maar eens iPhone 4G found, levert wel mooi 7400000 results op …

    ๐Ÿ™‚

  23. Origineel geplaatst door Michiel
    kunnen we is kappen met die bullshit over die gevonden telefoon, is iedereen nu zo dom dat ze echt denken dat deze lelijke HTC imitatie de volgende iPhone gaat worden?

    Ben jij dan zo slim dat jij alwetend bent? Wat de ene mooi vind, is voor de ander lelijk. Ik vind dit persoonlijk een erg strakke telefoon. Misschien is dit wel een stunt van Apple of een andere partij om ons op een dwaalspoor te zetten. Ze krijgen in ieder geval voldoende publiciteit weer. En voor de mensen die hem lelijk vinden. Je wordt niet gedwongen om hem straks te kopen.

  24. Zelf verklaren ze contact te hebben gehad met de verliezer, en hem aan hem persoonlijk terug te willen geven. http://gizmodo.com/5520438/how-apple-lost-the-next-iphone

  25. Niemand wil het blijkbaar geloven.

    Maar dat was net hetzelfde met het uitlekken van deze foto van de iPhone 3G. Ook meer dan 2 maand voor de officiรซle release.

    http://i40.tinypic.com/28jut7n.jpg

  26. Origineel geplaatst door Mik
    Ja want zoโ€™n brief is totaal niet makkelijk na te makenโ€ฆโ€ฆ.

    Origineel geplaatst door Kees van Dam
    Ik had gedacht meteen een vette brief van de APPLE LEGAL DEPARTMENT te zien.

    Hahaha, wat een grappige mensen. General Counsel is een mooi woord voor hoofdjurist, dus de brief komt wel degelijk van de juridische afdeling. En hij kwam ook nog per e-mail binnen bij Gizmodo, dus uit de e-mailheader is makkelijk na te trekken of het echt van Apple komt.

    Gizmodo heeft iets beter detectivewerk gedaan: zij hebben uitgezocht welke medewerker het toestel is kwijtgeraakt: Gray Powell, een 27-jarige software engineer.

  27. Hahaha wat trappen we er allemaal weer in. Zo creรซer je dus een hype. En wordt er weer lekker over apple geluld.
    Trouwens de “nieuwe” iPhone heeft wel trekjes van de sonyericsson M600i. Ook zo’n aluminium rand, rechthoekig, maar wel dunner. En nou weer aan het werk allemaal.

  28. Ok, stel nou dat dit hem wordt.. Stay or Ney?

    Ik zeg: blijvertje!

  29. PR stunt :):):):):):)

  30. Heeft niemand er aan gedacht dat ‘t misschien alleen om een hardware test gaat? Dat de visuele aspecten van de iPhone echt tot het prototype behoren? Het is naar mijn idee een totale misser als Apple deze vierde generatie iPhone uit gaat brengen. Het doet mij een beetje denken aan Sony Ericsson van 5 jaar geleden.

    Enfin, we zullen het spoedig weten!

  31. Achja het blijft een prototype.

  32. http://jobso.tv/ steve jobs attack on gizmodo

  33. mensen met hun complot theorieรซn…worden jullie niet moe van jezelf? ik in ieder geval wel van jullie.

  34. Wat happen bepaalde mensen hier toch snel. Verdiep je erin en ga dan pas reageren. De reden dat de brief zo kort en bondig is, is omdat Gizmodo al via de telefoon met Apple heeft gesproken. Ze wilden alleen een formele aanvraag voor de terugvordering en die kregen ze dus. Logisch natuurlijk, want dit is het perfecte bewijs dat het toestel echt is.

  35. OF inderdaad gewoon PR stuntje van Apple. Apple lekt naar Gizmodo die brengt er paar dagen nieuws over, Apple gooit wat olie op het vuurtje met een zogenaamde brief, en dan komt er foto’s van de teruggave van de telefoon. Toch weer een tijdje in de spotlights. Zo kan Apple horen wat we ervan vinden en zonodig nog wat dingen bijwerken en mag Gizmodo in juni de primeur brengen.

  36. Er klopt niets van het verhaal inderdaad.
    Ik bedoel als je iets hebt wat apple heel graag wilt.
    dan ga je het niet voor 5000$ aan een website verkopen lijkt mij.

  37. Wat een deskundigen op alle gebieden hebben we weer hier!

  38. stunt of niet.. dat ding ziet er retegaaf uit :p

  39. Mooi design, past mooi bij de MacBook Pro. Geheel in dezelfde stijl.

  40. Origineel geplaatst door Pete
    Wat een deskundigen op alle gebieden hebben we weer hier!

    Dat is de grap aan reageren op artikelen dan kan je je mening geven en op andere mensen reageren.
    Echter heeft echt niemand iets aan de commentaar van jouw ๐Ÿ˜›

  41. Heb altijd geloofd in de authenticiteit van het apparaat. Iedereen die zegt dat het een hoax is van Gizmodo moet zich zelf toch eens flink achter de oren krabben. Dat kunnen ze zich als vooraanstaand techblog gewoonweg niet veroorloven.

    De brief van Apple’s legal department is nu dan ook het ultieme bewijs. Hopelijk duurt het niet al te lang meer voor ik hem kan bestelllen ๐Ÿ™‚

  42. Origineel geplaatst door Stijn
    Er klopt niets van het verhaal inderdaad.Ik bedoel als je iets hebt wat apple heel graag wilt.dan ga je het niet voor 5000$ aan een website verkopen lijkt mij.

    Nee, dan geef je het gratis weer terug aan Apple zeker? De “eerlijke” vinder dacht even slim een zakcentje te verdienen. Voor de komst van de Ipad waren er ook sites die grote bedragen boden voor foto’s van de ipad en zelfs 100.000$ om er een live te zien. In deze situatie is de vinder blij, Gizmodo blij (of het nou echt is of niet, dit genereert een hoop publiciteit), Iphoneclub blij (enorme hype dus meer bezoekers en dus meer inkomsten) en ik ben ook blij want speculeren over nieuwe gadgets is nou eenmaal leuk. Of Apple blij is laat ik in het midden. Wel veel aandacht voor hun aankomende Iphone maar zo vroeg al details weggeven kan de launch wellicht wat afzwakken. Misschien dat ze hun timetable wat vervroegen nu dit uitgelekt is.

  43. Onwaarschijnlijkheidsfactor

    1. “iemand” vindt een iphone achtig ding
    2. snapt direct het belang er van (wat een gelukkig toeval)
    3. belt vervolgens naar apple (dus als je een telefoon vindt bel je dus de producent)
    4. foute reactie van apple (ja, dus?)
    5. neemt dan contact op Gizmodo (moet je maar weten)
    6. “verkoopt” het toestel voor 5 mille (kende dus de “waarde”)
    7. wil lekker anoniem blijven (waarom eigenlijk)

    Normale mensen die een telefoon vinden:
    – bellen (in het positieve geval) de politie of brengen hem daar
    – steken het ding als mazzeltje in hun zak
    – en houden zich verder stil

  44. @Martijn: je hoeft het niet te lezen….

  45. I@Gonny van der Zwaag:

    Ik bedoelde aan te geven dat je een brief a la deze kon verwachten met claims dit en dat. Ik verwachte verwijzingen naar California Civil Code bla bla bla.

  46. Steve kan straks in zijn presentatie hier wel een mooie draai aangeven . Hoe handig is het MobileMe account! De telefoon is gewoon echt. Ook bij Apple kan er iets mis gaan en dat gebeurt nu een keer. Ze zullen er niet blij mee zijn, maar zoals ik al zei, zullen het beste van deze situatie maken. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

  47. Origineel geplaatst door Draakje
    Gewoon een PR-stunt, verbaast me niets dat de nieuwe iPhone er heel anders uit zal zien.Haal alle geruchten qua design de wereld uit, zet vriend en vijand op een dwaalspoor. En kom dan met een totaal ander ontwerp.Gegarandeerd 99,9% media aandacht (als dat er al niet was) bij de release van de nieuwe iPhone.

    Dit vermoeden heb ik ook. Dit is gewoon een stunt om ons lekker te maken, maar de daadwerkelijke design van de iPhone gaat er waarschijnlijk heel anders uitzien. De hardware zal min of meer het zelfde blijven.

    Wel verdomd toevallig dat er iemand, over de nieuwste generatie iPhone bezit, en dan ook nog nรฉt laat ‘liggen’ in een cafรฉ.

    En dan nog iets. Waarom betaalde GIZMODO $5.000 voor een toestel waarvan ze nog helemaal niet zeker wisten of dit wel een ‘echt’ toestel was. Ik vind het maar een warrig verhaal, en heb zo mijn vermoeden dat GIZMODO in het ‘complot’ zit.

  48. Mensen zou Gray niet gewoon een heleboel centjes hebben gehad voor het toevallig verliezen van zijn iPhone? Geloof namelijk niet dat iemand van Apple zijn iPhone kwijt kan raken? Gezien het redelijke nerd zijn die om de 2 sec op hun tel kijken. Vooral als je de nieuwste generatie iPhone hebt…

  49. Origineel geplaatst door Joop
    Onwaarschijnlijkheidsfactor1. โ€œiemandรขโ‚ฌย vindt een iphone achtig ding 2. snapt direct het belang er van (wat een gelukkig toeval) 3. belt vervolgens naar apple (dus als je een telefoon vindt bel je dus de producent) 4. foute reactie van apple (ja, dus?) 5. neemt dan contact op Gizmodo (moet je maar weten) 6. โ€œverkooptรขโ‚ฌย het toestel voor 5 mille (kende dus de โ€œwaardeรขโ‚ฌย) 7. wil lekker anoniem blijven (waarom eigenlijk)Normale mensen die een telefoon vinden: – bellen (in het positieve geval) de politie of brengen hem daar – steken het ding als mazzeltje in hun zak – en houden zich verder stil

    Met een iPhone & de MobileMe-functie Find My iPhone zou ik ‘m toch niet al te lang bijhouden ๐Ÿ™‚

  50. 1. De iPhone is een echte demo van Apple.
    De CCE code op de telefoon heeft dit mede aangetoond. Of de iPhone verkocht zal gaan worden in zijn huidige vorm blijft de vraag, al zal er qua uiterlijk niet veel meer veranderd kunnen worden gezien de iPhones inmiddels geproduceerd moeten gaan worden om gereed te zijn voor de release datum!

    2. De manier waarop apple de telefoon nu terug probeert te halen is in mijn ogen netjes en zeer correct, en GIZMODO zal deze zoals aangegeven ook gaan overhandigen.

    3. Discussiepunt blijft dat hoe gaat apple aantonen dat dit hun eigendom is, hebben ze een bonnetje om dit aan te tonen? (-;
    Ze hebben voldoende juridische kennis in huis om dit aanmerkelijk te maken mocht dit nodig blijken.
    Er is dan ook geen enkele reden meer om aan te nemen dat hier over een hoax gepraat word in mijn ogen.

    4. Ik zie de nieuwe iPhone met open armen tegemoed en bedank Gizmodo bij deze voor de preview!

    Als laatste wil ik erover kwijt dat de telefoon gevonden is in zo’n beetje het mekka van de gadget’s, de reactie van de vinder is dan ook niet vreemd te noemen en komt voor mij als zeer geloofwaardig over.

  51. Wat ik vreemd vind is dat het toestel geen mini-usb poort heeft.
    Volgens mij is het verplicht om alle nieuwe toestellen van een dergelijke adapter te voorzien om zo al die verschillende adapters per merk te voorkomen.
    Als dit zo is lijkt het mij een fake. Iemand die weet hij dat zit?

  52. Origineel geplaatst door Fection
    Jan
    รขโ€ โ€˜ร‚ย  1 uur, 49 mins ago รขโ€ โ€œร‚ย 

    Dat is inderdaad verdomd toevallig, want nog nooit gebeurd in de geschiedenis van Apple.
    Je doet het voorkomen alsof dit heel bijzonder is, maar het is algemeen bekend dat Apple zijn nieuwe producten in real life test voordat ze getoond worden op een show. Alleen nu laat iemand die eentje liggen. Kan dus gebeuren.

    Even zo die 5000$, Gizmodo zal heus pas betaald hebben nadat ze vast hadden gesteld dat het toestel echt is.

  53. mini-usb moet natuurlijk micro-usb connector zijn :-S
    Vraag is of dit nu verplicht is of dat Apple hier nog niet aan meedoet ๐Ÿ™

  54. Of het opzet is of een blunder weet ik niet, maar dit is toch echt de nieuwe iPhone. En gezien het tijdspad van uitbrengen in juni/juli en een maand of twee nodig hebben om al genoeg exemplaren voor de launch te maken denk ik niet dat er nog veel aan zal veranderenโ€ฆ

  55. Erg grappig dat er nog zoveel mensen zijn die ontkennen dat dit de echte nieuwe iPhone is.
    Gizmodo heeft ‘m opengemaakt en vele originele nieuwe Apple componenten in aangetroffen. Ze zijn daar niet gek.
    Het is gewoon de echte.
    Fouten maakt iedereen; iemand heeft hem echt per ongeluk laten liggen. Dit is geen publiciteitsstunt in de Apple-stijl

  56. Origineel geplaatst door Daan
    Dit is 100% neP! Een oud apple logo, en rare spaties tussen de letters.

    Het oude font wordt ook nog gebruikt, rechtsonderin. Tegenwoordig gebruiken ze Myriad Pro ipv Apple Garamond.

  57. Hahahahaha kostelijk, het lijkt wel een slechte film alles bij elkaar. Grappige marketing mensen daar bij Apple. Ik zie al zitten brainstormen, guys guys what shall we think of next? Well lets lose one of the working prototypes in a bar and see what happens! Gee great idea dude. รฎยโ€ข volgens mij heeft Apple geen budget voor reclame nodig. Dit soort stunts werken veel beter.

  58. Gewoon spel dit. Zo lijkt het nog meer op dat het de nieuwe iPhone wordt, maar eigenlijk gewoon publiciteit is en in juni gewoon iets heel anders laten zien.

  59. Die brief is echt. Heb namelijk de zelfde thuis na aanleiding van mij coll bij apple. Ook zelfde loge en in drie regels waarom ze niet voor mij zijn gegaan maar voor een andere proto type tester. Dus effe weer mijn brief sturen naar apple! Hiep hoi.
    Vind hem strak, en nu tmoblie al slim is gaan ze de micro sim al publiceren.
    Ps maybe was dat de bedoeling geweest van apple zodat telecom aanbieders al beginnen met de productie van de micro sd.

  60. Origineel geplaatst door Kees van Dam
    Ik bedoelde aan te geven dat je een brief a la kon verwachten met claims dit en dat. Ik verwachte verwijzingen naar California Civil Code bla bla bla

    Ach, ze hadden al telefonisch contact gehad. Dit is gewoon een briefje om het formeel te maken. Ik snap het fanatisme van sommige mensen om dit te ‘ontmaskeren’ niet zo, ik zie in juni vanzelf wel of het echt is…

    Tja, wie maakt er nu een hype van: de media of de complottheoretici?

  61. Gary Powell’s Linkedin profiel is verwijderd (de gast die deze phone had verloren)

  62. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Origineel geplaatst door Kees van DamIk bedoelde aan te geven dat je een brief a la kon verwachten met claims dit en dat. Ik verwachte verwijzingen naar California Civil Code bla bla blaAch, ze hadden al telefonisch contact gehad. Dit is gewoon een briefje om het formeel te maken. Ik snap het fanatisme van sommige mensen om dit te โ€˜ontmaskerenโ€™ niet zo, ik zie in juni vanzelf wel of het echt isโ€ฆTja, wie maakt er nu een hype van: de media of de complottheoretici?

    tis gewoon vet ๐Ÿ˜› drang naar nieuw! je weet het he.. de mens wil altijd MEER

  63. Zo’n brief mail je niet, maar stuur je aangetekend.

  64. Het kan een publiciteitsstunt zijn, maar dan waarschijnlijk om de reacties te polsen van het design van de nieuwe iPhone. Het prototype komt waarschijnlijk 95% overeen met de uiteindelijke iPhone 4G.
    Alle erkende media kanalen berichten dit nieuws ook. Dus het lijkt me een sterk verhaal als deze iPhone helemaal nep is.

  65. Origineel geplaatst door Jakem
    Zoโ€™n brief mail je niet, maar stuur je aangetekend.

    Zo’n brief stuur je aangetekend รฉn per e-mail, want dan kan er meteen actie ondernomen worden.

    Apple stuurt z’n juridische brieven trouwens altijd per e-mail, verdiep je er maar eens in.

  66. Origineel geplaatst door mehdibudak
    Die brief is echt. Heb namelijk de zelfde thuis na aanleiding van mij coll bij apple.

    Dus dan is ‘ie echt? Er zijn waarschijnlijk wel meer mensen die ooit zo’n brief hebben gehad… ๐Ÿ˜‰

  67. Origineel geplaatst door Maarten
    Wat ik vreemd vind is dat het toestel geen mini-usb poort heeft.Volgens mij is het verplicht om alle nieuwe toestellen van een dergelijke adapter te voorzien om zo al die verschillende adapters per merk te voorkomen.Als dit zo is lijkt het mij een fake. Iemand die weet hij dat zit?

    Je hebt gelijk, maar pas vanaf 2012

  68. Wat een flutbriefje van die Barry Sewel.
    (what’s in a name !!!).
    Dit kan je afdoen met de mededeling “Ik weet niet waar u uw observaties op baseert, maar deze lijken onderdeel te zijn van een media-hype die merendeels door Apple zelf in gang is gezet en waarin wij slechts doorgever van informatie zijn welke u, indien u daar ernst mee had gemaakt, binnen uw bedrijf zou zijn gebleven.”

  69. MacRumors heeft uitgevonden het model dat Gizmodo laat zien afwijkt van eerder uitgelekte fotos.

  70. @oc-recom: Dat is misschien dan ook de lay-out van een puur zakelijke brief ๐Ÿ˜‰ Nooit geleerd op school :)?

  71. Origineel geplaatst door krijtertje
    Hahahahaha kostelijk, het lijkt wel een slechte film alles bij elkaar. Grappige marketing mensen daar bij Apple. Ik zie al zitten brainstormen, guys guys what shall we think of next? Well lets lose one of the working prototypes in a bar and see what happens! Gee great idea dude. รฎยโ€ข volgens mij heeft Apple geen budget voor reclame nodig. Dit soort stunts werken veel beter.

    LOL, hier moest ik ook meteen aan denken! Slimme jongens die Applaars! ๐Ÿ˜›

  72. Zal ik doen. Alleen nog iets verzinnen om een juridische brief te kunnen krijgen. @Gonny van der Zwaag:

  73. Origineel geplaatst door Stijn
    Er klopt niets van het verhaal inderdaad. Ik bedoel als je iets hebt wat apple heel graag wilt. dan ga je het niet voor 5000$ aan een website verkopen lijkt mij.

    Nee inderdaad stijn, als je iets hebt wat Apple graag terug wil, dan ga je Apple afpersen, toch? Denk eens na! Aan het eind van het riedeltje heb je dan niets, behalve een stel goedbetaalde juristen aan je broek. Die kerel heeft nu toch mooi $5000 gecasht.

  74. hmm, ja “lijkt” toch echt de bevestiging dat het om een echt Apple product gaat,
    maar als ik hun was zou ik Apple eerst maar eens laten aantonen dat het om een Echt apple product gaat:D. bijvoorbeeld met bouwtekeningen en zo.

  75. volgens vele zijn ze bij Apple de boel een beetje aan het ophitsen, zou dat misschien betekenen binnenkort een presentatie van nieuwe Iphone ;

    als iedereen het erover heeft is het effect des te groter als ze hem binnenkort zullen presenteren.

  76. Aan de brief kan je zien dat dit een hoax is. De toon en taalgebruik komt niet van een Senior Vice President laat staan een jurist die dreigend over wil komen. En waarom zou apple de 4g op andere laten lijken door deze hoekig te maken? De 4g gaat eerder op de ipad lijken dan een nokia! April fools!

  77. Het gaat erom of je het wederrechtelijk verkregen hebt. Best wel lastig wanneer er echt $ 5000 betaald is voor iets waarvan de waarde (nog) niet vaststaat. Dan heb je een overeenkomst met de verkoper niet met Apple.
    Maar kon je in redelijkheid kunnen weten dat het om een (ontvreemd) Apple eigendom ging ?
    Hier kan een legertje advocaten genoeg uren maken om zelf straks een vrachtje 4G’s te kunnen kopen.

  78. Wel een beetje dom hoor, dit is het bewijs dat die iPhone echt is! Blijkbaar heeft Apple hem ontzettend hard nodig om hem te testen!

  79. Er bestaan zelfs mensen die de Holocaust ontkennen. Er zullen er altijd wel enkele zijn die sommige dingen nooit willen geloven klaarblijkelijk. Mij hebben ze overtuigd van de echtheid.

  80. En nog meer gratis reclame…

  81. Origineel geplaatst door Jop
    Wel een beetje dom hoor, dit is het bewijs dat die iPhone echt is! Blijkbaar heeft Apple hem ontzettend hard nodig om hem te testen!

    Haha, nou ik denk dat ze wel meer dan 1 prototype hebben om te testen hoor. Ik denk dat ze liever niet hebben dan bedrijven zoals Motorola of Nokia met hun tengels eraan zitten voordat de telefoon daadwerkelijk uit is. Dat heeft alles met hun concurrentiepositie te maken.

  82. Die gasten van marketing moeten zich vast doodlachen, ze fokken iedereen op haha ๐Ÿ˜›

  83. Origineel geplaatst door Michiel
    kunnen we is kappen met die bullshit over die gevonden telefoon, is iedereen nu zo dom dat ze echt denken dat deze lelijke HTC imitatie de volgende iPhone gaat worden?

    Wat ga ik lachen als iedereen die dit nu nep en hoax en htc kloon ed noemt loopt te balen dat het hem toch echt is ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ . Ik zou het niet erg vinden als dit de echte is, ik vind het een mooi design wat aansluit bij de andere apple produchten.

  84. Origineel geplaatst door Spaanderman
    Aan de brief kan je zien dat dit een hoax is. De toon en taalgebruik komt niet van een Senior Vice President laat staan een jurist die dreigend over wil komen. En waarom zou apple de 4g op andere laten lijken door deze hoekig te maken? De 4g gaat eerder op de ipad lijken dan een nokia! April fools!

    waarom zou de jurist in hemelsnaam dreigend over willen komen? of de SVP? Gizmodo zei al: als apple m terug wil, hoeven ze het alleen maar officieel te doen. Nou, dat is gebeurd. Eventjes een kort briefje, en omdat apple ‘t doet via email EN aangetekende post, EN het geen dwangbevel is, maar een officieel verzoek van apple, wat voor gizmodo al genoeg was geweest, is er geen reden voor dreigende taal of whatever.

  85. Aan het pre-productie 4G scherm dat ik gezien heb (youtube link) zou dit best wel eens het nieuwe toestel kunnen zijn. Komt aardig overeen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.