Reacties voor: ‘Apple werkt aan inruilprogramma voor iPhones’

Apple heeft plannen om een inruilprogramma voor iPhones te introduceren. Volgens Bloomberg gaat Brightstar de toestellen inzamelen en in derdewereldlanden weer verkopen.

Reacties: 10 reacties

  1. Reken er maar op dat tweedehands verkoop meer oplevert dan inruilen bij Apple. Dat is altijd al zo geweest en zal ook zo blijven.

  2. Iphone op de voorgrond ziet er best aardig uit!! Ook ik zou hem liever verkopen als inruilen. Maar denk dat er genoeg mensen zijn die de verkoop drempel te hoog vinden en dan is dat een goed alternatief!!

  3. Mijn iPhone 5 gaat volgend jaar wanneer de 6 uitkomt naar mijn vrouw. Haar 4s gaat waarschijnlijk naar één van haar nichtjes. Apple kan nooit de prijs bieden die ik er voor krijg of degene die ik er plezier mee doe.

  4. Perfecte actie. Maar hangt puur af of je wel voldoende geld krijgt voor je oude iphone van apple. Zo niet kan je het beter zelf verkopen.

  5. iPhone 6 komt op zijn vroegst in 2014

  6. Apple kennende geven ze de helft van wat je er op Marktplaats voor krijgt.

  7. Heeft Apple mooi weer een aangevulde voorraad oude iPhones, om klanten met stukken iPhones toch eenzelfde refurbished terug te geven. Voorheen kwam het wel eens voor dat je een nieuwe 3Gs kreeg, als je stukke 3G onder garantie viel, omdat die modellen niet leverbaar waren.

  8. Mensen die een iphone 5 hebben krijgen toch wel een flink bedrag terug anders doen alleen domme mensen mee aan deze actie.

  9. slim, heel slim!

  10. zou mooi zijn kan ik mn 4S inruilen voor de 5S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.