iPhone 6s leren hoes in Product RED.

Leren Apple-hoesje voor iPhone 6s nu ook als (PRODUCT)RED

De leren iPhone 6s-hoes van Apple is nu ook beschikbaar in het rood. Met deze (PRODUCT)RED-uitvoering ondersteun je ook nog eens de strijd tegen aids.

Apple heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan haar line-up van leren iPhone-hoesjes. Naast middernachtblauw, zadelbruin, rozegrijs, bruin en zwart is er nu ook een rode versie. De (PRODUCT)RED-versie van de leren iPhone 6s hoesje is nu te bestellen via de online Apple Store. Net op tijd voor Wereld Aids Dag, dat op 1 december plaatsvindt.

Leren hoesje ook voor iPhone 6

Apple heeft twee soorten hoesjes beschikbaar voor de iPhone 6 en iPhone 6s: een leren en siliconen. De siliconen hoes was al beschikbaar in rood, maar nu is dus ook de leren variant in een rode kleur gehesen.

iPhone 6s leren hoes in Product RED.

Een deel van de brutowinst van de verkochte (PRODUCT)RED-versies wordt gedoneerd aan het Wereldfonds. Zij gebruiken het geld om aids in Afrika te bestrijden. Apple heeft al veel meer hoesjes en accessoires in het bekende rood beschikbaar. Afgelopen september verscheen nog het rode horlogebandje voor de Apple Watch. Ook verschillende iPod-modellen zijn als (PRODUCT)RED verkrijgbaar.

De leren (PRODUCT)RED iPhone 6s-hoes is te bestellen in de online Apple Store. De versie voor de iPhone 6 en iPhone 6s kost €55, terwijl de versie voor de iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus €59 kost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2015, 17:13
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen beschermhoes, hoesje, iPhone 6s, iPhone 6s Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.