Reacties voor: Bug: Apple Watch loopt vast door overgang wintertijd

Een bug in de nieuwste generatie Apple Watch lijkt problemen op te leveren bij het ingaan van de wintertijd. Het probleem dook op in Australië, waar de zomertijd net is ingegaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. De tijd van de iPhone Xs past zich ook niet automatisch aan in een andere tijdzone ondanks dat de setting wel op auto staat.

  2. Sinds watch os5 krijg ik geen geluiden of trillingen binnen op mijn iPhone als ik mijn watch niet om heb. Is me eerder niet opgevallen. Wil nog wel eens een horloge loos dagje hebben maar dan is het wel handig als ik wel signalen van berichten krijg op mijn telefoon.

    Probleem is trouwens alleen als ik thuis ben en het horloge kn de buurt.
    Meer mensen last van en iemand een oplossing?

  3. Hopelijk komt er snel een update voor de bugs in iOS 12 / Watch OS 5

  4. Nu zou je toch verwachten dat Apple dat wel zou hebben voorzien.

  5. Zou het kunnen dat de bug met de nieuwe Apple watch veroorzaakt wordt omdat er in delen van Australië met halve uren gewerkt wordt? In Darwin zijn halve uren. Tussen Darwin en Sydney zit anderhalf uur verschil!

  6. Waar gebeurd verhaal uit oktober 2017.

    Vorig jaar had ik net twee nieuwe Apple Watches (LTE versie ) uit Duitsland binnen gekregen.

    Op zaterdag 28 oktober beide horloges gekoppeld met een iPhone.

    Op zondag 29 oktober ging eerst nummer 1 in een reboot loop en nadat ik met Apple Support had opgehangen om het tweede horloge te starten ook deze. Beide horloges stonden overigens in een verschillende complicatie.

    Na een dag bellen met Apple Support en veel proberen, heeft het probleem zicht uiteindelijk zelf opgelost. Apple Support heeft toen overigens nooit een verband gezien met wintertijd….

  7. Er is een klein bugje opgetreden. Als complicatie op mijn infograph watchface heb ik de wereldtijd ingesteld op New York. Het digitale klokje van die complicatie geeft de tijd in NY verkeerd weer. Dat klokje loopt 4 uur achter. Terwijl als ik op de complicatie druk de digitale tijd dan wel goed wordt weergegeven in het schermpje dat dan verschijnt. De digitale klok geeft namelijk aan dat New York nu 5 uur op ons achterloopt. En dat is correct.

  8. En nu staat het analoge klokje voor New York in de complicatie wel weer goed. Apart. Ik zie dat mijn eerdere bijdrage een fout bevatte. Het analoge klokje (en niet het digitale) voor NY in de complicatie stond verkeerd. Bij het drukken op het klokje verschijnt de tijd voor NY digitaal. En die tijd stond wel goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.