Apple Watch Series 7 Cellular met bellen.

Reacties voor: Gerucht: ‘Dit zijn de kleuren van de Apple Watch Series 8’

De Apple Watch Series 8 houdt waarschijnlijk hetzelfde design als zijn voorganger, dus met afgeronde zijkanten. Een geruchtenlekker heeft nu een voorspelling gedaan over de kleuren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Het blijft alleen bij gekopieer vraag me af of deze Watch nog wel interssant is.

  2. Origineel geplaatst door Sander
    Het blijft alleen bij gekopieer vraag me af of deze Watch nog wel interssant is.

    De Watch is nog altijd interessant. Alleen de kleuren toevoegen, wat een onzin. Ze kunnen beter meer nieuwe gadgets erin maken dan kleuren bedenken. Maar goed, anderen zullen hier vast anders over denken 😁🤪

  3. Neutrale kleuren als zwart/grijs moeten beschikbaar blijven in aluminium zoals vroeger. Het moet ook betaalbaar blijven bij een breed publiek. Verder ben ik echt aan het wachten op een nieuw design met afgevlakte randen. Ziet er toch wat strakker uit.

  4. @Stan: Precies. Als die versie met strakke hoeken ooit nog uitkomt is hij de mijne. Verder zijn de upgrades tot nu toe voor mij niet interessant genoeg.

  5. Mijn aw3 is eigenlijk aan vervanging toe (fletse kleuren op display. Mogelijk door ingebrand scherm).
    Had gehoopt dat de aw8 rechte zijkanten zou krijgen. Nieuwe kleuren vind ik niet zo spannend.

  6. Origineel geplaatst door Sander
    Mijn aw3 is eigenlijk aan vervanging toe (fletse kleuren op display. Mogelijk door ingebrand scherm).

    Had gehoopt dat de aw8 rechte zijkanten zou krijgen. Nieuwe kleuren vind ik niet zo spannend.

    Echt joh! Dat heb ik echt nog nooit gezien bij een Apple Watch. Zelfs niet bij een Apple Watch 5 waarbij het scherm altijd aan kan blijven.

    Ik gebruik zelf een Apple Watch 5 en blijf deze gebruiken tot hij geen updates meer krijgt.

  7. @Marc: Ik heb ook een ingebrand scherm op mijn vorige Apple Watch. Was ook een 3. De knoppen van de muziekspeler blijven altijd zacht zichtbaar, is redelijk goed te zien als je de zaklamp gebruikt op de Apple Watch.

  8. Idd, ik hoop dat de kleur “echt zwart” weer terugkomt.

    Dat zwartblauw is toch echt anders 😅

    Daarnaast zou het logisch zijn dat Apple Watch qua design matched met de iPhone, DUs Idd vlakke randen.

    We blijven hopen 😂😂

  9. Origineel geplaatst door Marc
    Ik gebruik zelf een Apple Watch 5 en blijf deze gebruiken tot hij geen updates meer krijgt

    En DAT is voor mij de reden dat ik mijn series 3 waarschijnlijk ga vervangen; geen grote WatchOS update meer…

    Voor de rest werkt eigenlijk alles nog wel, zelfs de batterijconditie is nog op 88% na bijna 5 jaar, terwijl mijn 2 jaar oude iPhone 11 al gedaald is tot 78% !

  10. Belachelijk dat er geen zwarte meer is. Ik wilde graag een Apple Watch maar als ze alleen maar rare kleuren hebben hoeft het niet meer. Wat een idioten.

  11. Het lijkt me sterk dat er geen zwarte of spacegrey o.i.d op de markt komt. Ik geloof er niks van!

  12. Er worden al 3 jaar mooie mock-ups gepresenteerd. Als ze nu weer met het eeuwenoude modelletje uitkomen dan laat maar. Zo langzamerhand een fantasieloos ding. Kleurtje er op is nou niet echt revolutionair te noemen.

  13. @Wim: Ja vind ik ook.
    Vorig jaar mn eerste AppleWatch gekocht, toen de 7 net uitkwam.

    De reden dat ik toch een AppleWatch 6 gekocht heb ik is kleur geweest.
    Ok de minimale technische verschillen telde ook mee maar kleur vind ik erg belangrijk van iets waar ik dagelijks tegenaan kijk.

  14. @Marc (die andere): Laat ze eerst eens een betere accu duur erin stoppen, die is nog steeds niet verbeterd eigenlijk sinds de watch2.
    Met Always on moet je eigenlijk elke dag wel laden, met uit red je wel 2 dagen als je zonder slapen doet.

    Dit had ik bij mijn watch 2 ook nog wel jaren geleden, mag nu toch wel eens iets beter.

  15. @Matthijs: ja idd, dat gaat ook voor iPad en iPhone op. Uiteindelijk zijn er steeds minimale verschillen waar meer over gepraat wordt dan dat het echt wat voorstelt. En recycling van wat er voor was. Maar het is misschien ook niet makkelijk met echt wat anders te komen. Horloge met vlakke zijkanten kan ik ook niet echt waarderen

  16. Origineel geplaatst door Eric
    Belachelijk dat er geen zwarte meer is. Ik wilde graag een Apple Watch maar als ze alleen maar rare kleuren hebben hoeft het niet meer. Wat een idioten.

    Op zich zijn Starlight en Midnight geen rare kleuren. Het zijn ‘warmere’ varianten van Silver en Space gray en nog steeds vrij neutraal. Hoewel ook mijn voorkeur nog steeds uitgaat naar de oude Silver en Space gray, omdat dit de meest neutrale kleuren zijn die Apple heeft geproduceerd en daarmee het makkelijkst te combineren met verschillende bandjes.

    Origineel geplaatst door Michel
    Het lijkt me sterk dat er geen zwarte of spacegrey o.i.d op de markt komt. Ik geloof er niks van!

    Space gray (zoals ‘zwart’ heette) aluminium is vorig jaar ook uit de collectie gehaald, of heb je dat gemist? Dus geloof ‘t maar wel dat er geen Space gray aluminium variant komt.

  17. @Bas: de AW 6 en 7 zijn bijna het zelfde alleen het scherm niet. hebben ook het zelfde model nummer alleen bij de 7 staat er een a achter

  18. Origineel geplaatst door Matthijs
    Er worden al 3 jaar mooie mock-ups gepresenteerd. Als ze nu weer met het eeuwenoude modelletje uitkomen dan laat maar. Zo langzamerhand een fantasieloos ding. Kleurtje er op is nou niet echt revolutionair te noemen.

    Da’s ergens natuurlijk de omgekeerde wereld: omdat anderen hun fantasie te veel de vrije loop laten over hoe de nieuwe Apple Watch (of iPhone of…) er misschien wel niet uit zou kunnen komen te zien, is Apple de spreekwoordelijke ‘gebeten hond’ als het dan toch niet uitkomt.
    Daarom juist moet je al die mock-ups altijd met een flink pak zout en vooral niet te serieus nemen. Gewoon rustig afwachten wat er écht komen gaat.

  19. Origineel geplaatst door Loek
    @Bas: de AW 6 en 7 zijn bijna het zelfde alleen het scherm niet. hebben ook het zelfde model nummer alleen bij de 7 staat er een a achter

    Ik weet niet waar je dat vandaan hebt, maar de AW 6 en AW 7 hebben toch écht verschillende model nummers, anders dan alleen maar de toevoeging van een A erachter.
    De behuizing is ook daadwerkelijk anders, zo hebben ze een andere afronding in de hoeken.

  20. Origineel geplaatst door Eric
    Belachelijk dat er geen zwarte meer is. Ik wilde graag een Apple Watch maar als ze alleen maar rare kleuren hebben hoeft het niet meer. Wat een idioten.

    Sinds de AW 7 helaas niet meer. Ik heb de midnight kleur Apple Watch 7 als ‘alternatief’ voor de space grey maar het blauwe is erg (te) aandrukkelijk aanwezig in daglicht. Erg jammer

  21. @Pascal: Ik heb een grijze 7 45mm cellular met donkere kleur. Ik heb niks gemist 🙂

  22. Origineel geplaatst door Michel
    @Pascal: Ik heb een grijze 7 45mm cellular met donkere kleur. Ik heb niks gemist 🙂

    Dat kan, maar dan zal ‘t de Graphite Stainless Steel of Space Black Titanium zijn. In aluminium is alleen Midnight verkrijgbaar, maar die is meer donkerblauw.
    Stainless Steel en Titanium zijn ook erg mooi (heb ze zelf ook) maar de meesten kiezen toch voor aluminium. En op dat laatste model richtten zich ook de reacties op het artikel (en mijn reactie dus ook).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.