Reacties voor: Dit willen we zien in de Apple Watch Series 4

De Apple Watch Series 4 verwachten we later dit jaar, maar welke functies willen we in dit model allemaal zien? We zetten onze wensen voor je op een rij voor dit vierde model van de Apple Watch.
Lees het complete artikel → Dit willen we zien in de Apple Watch Series 4
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Gaat niet gebeuren, maar ik zou een rond scherm willen…..

  2. Dit willen we zeker weten niet zien!! Mocht ik ooit een Apple Watch kopen dan zal hij toch rond moeten zijn. Ik walg van die rechthoek vorm!!

  3. Always on moet al lukken. Genoeg watches die de tijd in gedimd wit tonen – nu al.

  4. Polycarbonaat? Alsjeblieft niet zeg! Nog meer krassen de Apple Watch Series 3 aluminium is al totaal niet krasbestendig. Ook het scherm krast ontzettend snel!

    Ik heb gewoon een hoesje om mijn Apple Watch aluminium anders is het met een half jaar versleten door de krassen.
    Een stoot tegen het scherm en je hebt een kras. Met een middel kun je de krassen er wel vanaf poetsen.

    Voor mij een zware tegenvaller dat het horloge zo kwetsbaar is, gezien de prijs!

  5. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Always on moet al lukken. Genoeg watches die de tijd in gedimd wit tonen – nu al.

    Zijn dat ook OLED schermen?

  6. 4G in NL

  7. Always on interesseert me helemaal niets. Het werkt prima zoals het nu is. Ik zie liever een suikerniveau meter en groter scherm bij gelijkblijvende batterijduur.

  8. Origineel geplaatst door Fgeer
    Dit willen we zeker weten niet zien!! Mocht ik ooit een Apple Watch kopen dan zal hij toch rond moeten zijn. Ik walg van die rechthoek vorm!!

    Ik zou weer absoluut geen ronde watch willen hebben, vind het vierkante veel praktischer.

  9. De levensduur moet echt sterk verbeteren. Minimaal 5 jaar, net als iPhones. De eerste versie is na 3 al zo verouderd dat hij geen updates meer krijgt. Elke 3 jaar zoveel afschrijven, ga ik iig niet doen.

  10. Origineel geplaatst door Fgeer
    Dit willen we zeker weten niet zien!! Mocht ik ooit een Apple Watch kopen dan zal hij toch rond moeten zijn. Ik walg van die rechthoek vorm!!

    Origineel geplaatst door DD

    Ik zou weer absoluut geen ronde watch willen hebben, vind het vierkante veel praktischer.

    Wel eens een Gear S3 gezien? Die is prima praktisch hoor. En wat mij betreft een flink stuk fraaier om te zien dan de Apple Watch. Niet alleen qua vanwege de ronde vorm, maar vooral vanwege de veel mooiere watchfaces. Wat is dat toch een armoede op mijn Apple Watch 🙁

  11. Krassen op je Apple Watch? Misschien een rare vraag, maar wat doen jullie dan allemaal met je pols/arm/hand!?

    Ik stoot ook wel is ergens tegen aan. Maar de laatste keer dat ik een kras had was toen ik met de telefoon in mijn broekzak hard tegen de hoek van een tafel liep (zo’n 10 jaar geleden)

    Uitgezonderd van een paar lichte krasjes/deukjes/putjes die je alleen van heel dichtbij met een bepaalde lichtinval ziet, is mijn Apple Watch 2 die ik nu 1,5 jaar heb nog in een hele mooie staat.
    Maar misschien verstaan jullie iets heel anders onder krassen, een haarfijn krasJE noem ik niet echt een beschadiging. Misschien gebruiksporen, maar dat heb je ook met een auto e.d.

  12. Het zou misschien mooi zijn als Apple de optie gaf voor de mensen die het willen een ronde kast te hebben. Maar ik vind het juist uniek, is ook makkelijk te spotten tussen je ronde horloges. … tja, smaken verschillen, ik hoop voor jullie dat een ronde optie komt! (Als het vierkante voor mij mag blijven 😉)

  13. Design vind ik zelf mooi, met een leren bandje helemaal niks mis mee, rond hoeft van mij zeker niet, maakt het onhandig in het gebruik en naar mijn smaak niet direct mooier. Always on is eigenlijk het enige wat mij ontbreekt op de watch, maar dan wel op de apple-manier. Ik wil wel een door mij uitgekozen mooie watchface op mn scherm, een always on functie met alleen een digitaal klokje voegt wat bij betreft niets toe. Echter de grote verbetering voor de watch zit hem in de 3d party apps, het grote gebrek aan de watch, al vind ik het met alleen de standaard apple apps al zeker een apparaat met toegevoegde waarde

  14. Ja een ronde watch !

  15. Groter scherm door smallere randen: logisch en nodig. Gek dat ze dat al niet eerder hebben gedaan. Belangrijker dan materialen vind ik nieuwe functies: belangrijke gezondheidsmetingen, die van levensbelang zijn – niet alleen voor mensen met diabetes, hartkwalen of kans op beroertes, maar juíst voor (vaak) jonge mensen bij wie deze risico’s helemaal niet bekend zijn. Deze week nog die 23-jarige wielrenner die ‘ineens’ doodviel en eerder natuurlijk Ajax speler Nouri. Met goede sensoren zou de Apple Watch dan tijdig afwijkingen in hartslag of bloedzuurstofgehalte kunnen detecteren, waardoor dit soort ernstige risico’s vermeden kunnen worden en op tijd een arts (zelfs automatisch!) kan worden gewaarschuwd.

    Als Apple dat eindelijk voor elkaar krijgt wordt de Watch een onmisbaar apparaat voor iedereen.

    En Apple >>>> eindelijk 4G op de Watch in Nederland, hoewel ik zelf mijn iPhone vrijwel altijd bij de hand heb. Mijn 1st generation voldoet daarom nog prima. Verbazingwekkend hoe die nog steeds sneller wordt bij élke nieuwe WatchOS update!!

  16. Een rónde Watch? Nóóit doen. Geen gezicht! Je hebt toch ook geen ronde iPhone 😳. Ik vind dat er voldoende goede keuzes zijn in wijzerplaten en allerlei combinaties. Een ‘altijd aan’ functie is wél belangrijk. Soms gaat hij gewoon niet meteen aan. Altijd aan is ook veel mooier om te zien en qua batterij kan het makkelijk: mijn 1st generation Watch heeft na 16 uur behoorlijk intensief gebruik nog altijd 60-70% batterij over.

  17. @Davey: Inderdaad. Hier ook nauwelijks krassen te zien.

    En altijd dat gedoe over ronde horlogekasten. Ie.de.re keer opnieuw…

  18. Met alle terugtrekkende apps heeft mijn inziens Apple wel een probleem: wat is de Apple Watch nu? Wat mij betreft net niks:
    – Hij mag dunner, meer scherm, meer opslag, beter bestand tegen krassen
    – Siri watchface is een aanfluiting: geen third party support en zelfs Google Now van vroeger is beter. Dit is, als het goed werkt, een killer feature. In de ochtend file/ov informatie, het weer. Als ik naar huis ga idem. Siri moet weten hoe mijn werk er ongeveer uit ziet. Ze kan in mijn afspraken om te zorgen dat ik de juiste informatie zie OOK van bijvoorbeeld de NS of de bus app. Of Iens. Of ze kan zelfs datums uit mails halen, bijvoorbeeld “reageer voor de ” en die als kaartje laten zien. Of trein informatie als ik me op een station begeef. Of gekozen apps, zoals de hema app, als ik bij de hema ben. Maar wat doet apple? Die laat je volgende afspraak zien. Heel 2018! 🙁
    – Gezondheidsfuncties… hij moet meer kunnen en accurater. Maar er ook wat mee doen! Waarom krijg ik geen feedback als ik in de juiste hartslagzone zit?
    – Basics: waarom kan ik muziek niet shufflen? Of waarom detecteert hij niet dat ik fiets (zonder workout te starten). Waarom is force touch een feature die je nergens kunt gebruiken?
    – Chaos: kan ik niet stock apps uitzetten? Er zijn 4 apps voor tijd (klok, timer, stopwatch en wekker). Ik gebruik ze nooit maar ik zie ze wel altijd in dat kleine klote schermpje.

  19. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  20. Origineel geplaatst door Paul
    De levensduur moet echt sterk verbeteren. Minimaal 5 jaar, net als iPhones. De eerste versie is na 3 al zo verouderd dat hij geen updates meer krijgt. Elke 3 jaar zoveel afschrijven, ga ik iig niet doen.

    Huh? De allereerste generatie van de Apple Watch kan nog gewoon de nieuwste versie van WatchOS aan, hoor!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.