Reacties voor: Apple onderzoekt geïntegreerde draagbare oplader voor Apple Watch

Apple wil Apple Watch-gebruikers de mogelijkheid geven om het horloge op te laden terwijl hij gedragen wordt. Met een speciale oplader tussen de Apple Watch, je pols en het bandje, kun je de Apple Watch langer blijven dragen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Of geen geruchten wouden hebben over de vierkante apple watch, dus een ronde hebben getekend voor als het eerder naar buiten zou lekken ofzo?

  2. Ze kunnen beter nadenken over draadloos opladen als je in de buurt van een zender zit. Zou beter zijn denk ik.

  3. @Justin w: Ik denk dat Apple de vierkante horloge een geforceerd mode-item heeft van proberen te creëren, om het te doen verkopen.
    Een horloge is rond, dat is altijd zo geweest. Maar aangezien Apple niet direct de middelen had om in grote oplage een rond scherm te ontwikkelen, hebben ze dan maar bij vierkant gehouden.
    Het zelfde probleem was met de iPhone, terwijl concurrenten met OLED op de markt kwamen, hadden zij dan maar “Retina” verzonnen.
    En nu eindelijk september 2017 zal de nieuwe iPhone een OLED scherm krijgen.
    In de toekomst zal er ooit een ronde apple watch komen, maar daarvoor zullen ze een extra fabriek moeten bouwen die de ronde schermen in grote oplage kan gaan produceren.

    En een geïntegreerde oplader voor de Apple watch… De apple watch voelt nu nog als een klomp aan je armen aan, waarom zou iemand dan nog eens zo’n lader aan vasthangen? Hoe onhandig is dat niet?

  4. Helemaal eens met alles wat je in het begin zegt John Appelfront behalve dat de Apple watch als een klomp aanvoelt, praktisch al mijn andere horloges zijn lomper en zwaarder. De conclusie dat een lader waanzin is deel ik dan weer wel.

  5. Dit was “vroeger” ook een prachtige oplossing. Jammer dat het illegaal was.
    Echter lijkt het mij via de poort toch echt een betere oplossing 😉

  6. Opladen door de beweging van je arm een optie ?

  7. Is het nou zo moeilijk om kinetik energie erin te bouwen.
    Pols bewegen en watch wordt opgeladen.
    Zie Seiko 🙂
    Apple Wil geen patent kosten betalen aan Seiko denk ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.