Reacties voor: ‘Apple Watch 2 komt pas halverwege 2016’

De Apple Watch 2 zou wel eens halverwege 2016 kunnen verschijnen, voorspelt een analist. De Apple Watch wordt daarbij dunner en sneller.
Lees het complete artikel → ‘Apple Watch 2 komt pas halverwege 2016’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Een horloge voelde nog nooit zo snel gedateerd..

  2. @Michael: jij hebt er vast geen… Deze watch zal voor de meeste mensen nog prima zijn en wie weet brengen ze alleen een nieuwe serie erbijnaast uit. En er staat niet eerder dan….

  3. @Justin w: Toch heeft Michael een goed punt.

  4. Ik wacht expres op de tweede versie omdat in het verleden gebleken is dat de tweede versie een grote sprong vooruit is op de eerste versie. Kijk hierbij naar de iPhone en de iPad… Van de iPod weet ik niet hoe t was.

  5. Met een beetje geluk komt de 1S eerder dan dat 😉

  6. Ik koop expres de eerste generatie. Dan zie je pas de vooruitgang!

  7. Het verlangen naar bezit is groter dan het bezit ervan 😎

  8. Origineel geplaatst door Jonas
    Ik wacht expres op de tweede versie omdat in het verleden gebleken is dat de tweede versie een grote sprong vooruit is op de eerste versie. Kijk hierbij naar de iPhone en de iPad… Van de iPod weet ik niet hoe t was.

    Ik vind dat de iPhone zich pas bij de 6de generatie heeft geperfectioneerd. Dus ik zou nog een paar generaties overslaan en niet voor zo’n dik apparaat gaan.

  9. Ik heb de huidige versie. En kan er dus nu van genieten!

  10. Origineel geplaatst door gosat
    Ik vind dat de iPhone zich pas bij de 6de generatie heeft geperfectioneerd. Dus ik zou nog een paar generaties overslaan en niet voor zo’n dik apparaat gaan.

    Je kunt iets wel vinden en een sarcastische ondertoon erin leggen, maar hij heeft wel een punt. De iPad 2 wordt nog steeds ondersteund, de iPad 1 was al snel afgeschreven. Iphone 4 werd al snel traag daarin tegen heb ik 3 jaar lang met de 4s kunnen werken zonder dat deze in het dagelijks gebruik echt traag werd.

    Ik heb nu een first gen iphone 6, die 1GB aan ram heeft dit wordt nog eens bottleneck, maar dit wist ik toen ik deze nam, bewuste keuze dus, er had dus gewoon 2GB in moeten zitten.
    IOS werkt prima hoor met 1GB maar in safari met meerdere tabs is 2GB wel ff ietjes fijner.

    Ik begrijp wel wat je bedoeld, je kunt blijven wachten, koop gewoon wat je graag wilt, deed ik ook met de 6plus. Maar hij heeft zeker wel een punt omtrent versie 2 van…..

  11. Ik gebruik de ipad 1 nog steeds hoor, wel naast mijn ipad mini, maar toch. 1ste gen iphone ligt idd in de kast, maar mijn iphone 4 word door mijn broertje nog steeds gebruikt.

    Apple watch ben ik nu al maanden tevreden over, is kleiner dan het horloge dat ik hiervoor had. Ik snap dat kleiner kleiner kleiner idee niet zo. Maat en dikte is goed, als ik dan al een verbetering op de watch zou willen dan is het de snelheid. Zelfde formaat en meer snelheid (meer verbruik bij zelfde accuverbruik) zou ik perfect vinden.

  12. @angelus: zo valt er voor alles wel iets te zeggen. Heb liever een ietsiepietsie minder ondersteuning, dan een product wat bij aankoop al verouderd aan voelt zoals de”s” versies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.