Reacties voor: ‘Apple Watch heeft in april al 100.000 apps’

Het aantal Apple Watch-apps is volgens een onderzoeker gelijk al gigantisch: in april zijn er maar liefst 100.000 apps voor het horloge beschikbaar.
Lees het complete artikel → ‘Apple Watch heeft in april al 100.000 apps’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Wow. De hoeveelheid apps en ontwikkelaars die voor de Apple Watch bezig gaan bepaald of het een succes gaat worden. Als er ook maar 1.000 tijdens de start beschikbaar zijn voorspel ik al een groot succes. Dag Dag Pebble Time?

  2. Top!!!
    Lekker een heleboel apps erop knallen zodat je de maximale batterij duur van 19 uur al helemaal niet haalt!!!

    Nee, Pebble troeft Apple echt af.
    Een horloge moet de tijd tonen en notificaties. Geen foto’s en maps. Daar heb ik mijn prachtige 5,5inch iPhone voor v

  3. De onderzoeker stelt nog iets bijzonders: volgens hem staan er op iedere iPhone gemiddeld 65 apps geïnstalleerd, maar zullen dat er op de Apple Watch 100 per persoon zijn. Aangezien apps voor de Apple Watch ook op de iPhone geïnstalleerd moeten staan, zou de hoeveelheid gedownloade apps vanaf april ineens fors gaan toenemen.

    Hoeft niet perse, degene die als eerste een Apple Watch aanschaffen zijn waarschijnlijk actievere iPhone gebruikers dan gemiddeld.

  4. Klinkt overdreven…
    Na lancering product:
    100.000 iPhone apps na 16 maanden
    100.000 iPad apps na 11 maanden
    100.000 Apple Watch apps na 1 week?
    Ik heb mijn twijfels.

  5. Als je het artikel gelezen hebt krijg ik de indruk dat de titel beter had kunnen zijn: iemand beweerd dat er in april 100.000 aps zijn maar dat is hoogstwaarschijnlijk bullsh****

  6. Origineel geplaatst door Arie b
    Als je het artikel gelezen hebt krijg ik de indruk dat de titel beter had kunnen zijn: iemand beweerd dat er in april 100.000 aps zijn maar dat is hoogstwaarschijnlijk bullsh****

    Er staan wel aanhalingstekens, maar het zou logischer zijn als ze dit soort ‘nieuws’ wegfilteren. De bron stelt immers ook niet veel vol.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.