Reacties voor: Apple-vinding stemt batterijgebruik af op locatie en gebruikspatroon

Een vinding van Apple past het batterijgebruik van een smartphone of tablet aan op locatie en gebruikspatronen. Het patent zorgt dat je batterijduur wordt verlengd.

Reacties: 8 reacties

  1. Iets wat je met MyProfile (JB app) ook kon doen, scheelde enorm veel batterij.
    Jammer genoeg werkte die bij iOS6 niet meer en zou ook niet geupdate worden omdat hier te weinig gebruik van werd gemaakt.

  2. Ik denk dat dit alles niet genoeg zal werken.
    Het beeldscherm zelf verbruikt nog t meest heb ik t idee

  3. Euh….een grotere batterij erin stoppen? Weer terug naar de dikte van de 4S maar dan wel een langere gebruiksduur. Ik teken ervoor.

  4. Wanneer gaan ze nou eens nieuwe telefoons maken inplaats van ideëen uit de jailbreak scene jatten ?

    @Mark: + BattSaver, PowerSavr, Thor, Smart3G enz. enz.

  5. Origineel geplaatst door Tjinna
    Euh….een grotere batterij erin stoppen? Weer terug naar de dikte van de 4S maar dan wel een langere gebruiksduur. Ik teken ervoor.

    Het voordeel is ook dat de iPhone echt super snel oplaad. Binnen 1-2 uurtjes heb ik mijn iPhone 5 van 0 naar 100%, en als die dan 5-8 uurtjes mee gaat (heavy gebruik), vind ik dat prima.

  6. Ze zouden beter eens uitdokteren hoe t komt dat er een battery drain ontstaat bij het updaten naar 6.1.4. Vele gebruikers melden op twitter dat dit bij hen voorvalt. Ik blijf nog wel mooi op 6.1.1 zitten

  7. Dit zijn zaken die echt al jaren in laptops van meerdere fabrikanten zitten. Onder andere Lenovo heeft dit onder de naam “Battery Stretch”. Laten we hopen dat hier geen patent op verleend wordt door een onwetende ambtenaar bij het Amerikaanse patentbureau.

  8. Een tijd terug had ik een android phone geupdate, de grootste update was deze functie. Nog geen 2 weken terug had ik hem weer geupdate en de functie was opeens weg.. Is dit de verklaring ervoor?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.