Reacties voor: Apple laat bepaalde video-apps content buiten de App Store verkopen

Geen percentage meer voor Apple
Apple geeft bepaalde videostreamingapps de keuze om content, zoals films en series, buiten de App Store te verkopen. Hierdoor krijgt Apple geen percentage meer.

Reacties: 3 reacties

  1. Misschien wordt het tijd dat Apple zijn eigen TV-Show store uitbrengt in Nederland, ik dacht dat er iets van een Europese vrije markt was. In Duitsland en Frankrijk hebben ze het wel, als ik nou een serie wil aanschaffen in de Duitse winkel moet ik dat toch kunnen doen of zit het net anders met die regels? Het gaat dan voornamelijk om series die niet te vinden zijn op streaming diensten die ik toch graag op een legale manier zou willen kijken.

  2. @De Rotterdammert: Dit. Ik heb al eens het feedbackformulier ingevuld om te vragen om TV-programma’s toe te voegen aan de TV-app.

  3. Soms rekent Apple nog meer dan 30%, bij Prime Video ligt het percentage nu op 84% (2,99 vs. 5,49). Wellicht houdt dit verband met een aanbieding, maar het lijkt me niet waarschijnlijk, dat het mij toevallig opvalt, en niemand bij Apple. Kortom: zoals met veel dingen, kijk eerst op de site van de verkopende partij!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.