Reacties voor: Apple verkoopt in Verenigde Staten nu ook simlockvrije iPhone 5s

In de Amerikaanse Apple Store zijn nu ook simlockvrije iPhone 5s'en te koop. Voorheen verkocht Apple de T-Mobile-versie, die overigens ook al simlockvrij was.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Vergeet niet dat er in de USA aan de kassa nog belasting bijgeteld wordt, variërend van 5 tot 14%, afhankelijk per staat.

  2. En de verschillende banden? Werken die US versies hier op 4G?

  3. Origineel geplaatst door Tom
    En de verschillende banden? Werken die US versies hier op 4G?

    Yes, die werkt.

    Mijne meegenomen uit de VS, en heb gewoon een 4G verbinding van T-Mobile.

  4. @Jrrr: Klopt, je loopt alleen risico als Tele2 straks de 2600 MHz-band zou kiezen. Alle 4G-frequenties van T-Mobile, KPN en Vodafone worden ondersteund.

  5. Alle iPhone 5s’ uit Amerika zijn simlock vrij. Ik heb zelf een Verizon 5S, en loop met een Nederlandse Tmobile sim erin. Ik heb de Verizon sim nog liggen hier;)

  6. Ik heb de AT&T versie vanuit LA en deze is ook gewoon simlockvrij…..

  7. In de staat Delaware wordt geen salestax berekend. De Apple Stores daar zijn een soort bedevaartsoorden geworden met politie ondersteuning om het allemaal in goede banen te leiden.

  8. In Adler,Sochi, Rusland, iPhone 5s gekocht bij Megafon, USA model A1533,simlock vrij, even duur als in Nederland.

  9. Ik heb net een iPhone 5S uit Amerika meegebracht (T-mobile versie model A1533 zoals gespecifieerd in artikel “iphone in buitenland kopen”) Ik stop er een lokale sim in en ik krijg hem niet geactiveerd. Het is dus locked. The iphone moet unlocked worden door een carrier… is het bericht dat verschijnt…
    Kan ik die alsnog unlocken hier in België ? Hoe hebben de mensen van iphoneclub dat gedaan? was hetzelfde model…
    thanks

  10. @Albuerto:

    al opgelost? Ik sta namelijk ook op het punt om die T-mobile versie te kopen, want de unlocked versie is niet zo makkelijk te krijgen.

  11. Origineel geplaatst door Albuerto
    Ik heb net een iPhone 5S uit Amerika meegebracht (T-mobile versie model A1533 zoals gespecifieerd in artikel “iphone in buitenland kopen”) Ik stop er een lokale sim in en ik krijg hem niet geactiveerd. Het is dus locked. The iphone moet unlocked worden door een carrier… is het bericht dat verschijnt…
    Kan ik die alsnog unlocken hier in België ? Hoe hebben de mensen van iphoneclub dat gedaan? was hetzelfde model…
    thanks

    Heb je m in de Apple Store aangeschaft? Enkel die schijnen simvrij te zijn

  12. @Edwin: Ondertussen opgelost… contact opgenomen met T-mobile US en zij hebben hem van op afstand unlocked… nu werkt hij prima. Maar toch veel rompslomp dus ik raad aan om wel degelijk de simlockvrije te kopen nu want die is ondertussen beschikbaar op de Amerikaanse apple store. Ik had hem vanuit een T-mobile winkel dus niet doen… 🙂

  13. @Albuerto: Beter voor je! Ik speel wel op safe en haal em alleen in de Apple store.. Zal nu wel pas januari zijn 🙁

  14. @Albuerto: Heb net hetzelfde voor met een iphone 5s gekocht in een T-mobile center. De iPhone geeft ook weer dat hij gelocked is om enkel te werken met de T-mobile provider.
    Ik vroeg me gewoon af hoe je contact hebt opgenomen met T-mobile om hem te unlocken? Per telefoon of e-mail? Ik kan geen e-mailadres vinden op de T-mobile site, enkel telefoon…

  15. Vraagje;

    Ik woon de komende 6 maanden in Amerika en heb een iPhone 5s simlock vrij gekocht. Als ik dit artikel goed begrijp kan ik geen prepaid simkaart kopen bij Verizon? Dit is namelijk wel mijn voorkeurskeuze.

  16. @Budda: Klopt! Zojuist contact gehad hierover met Apple, de toestellen uit de T-Mobile centers zijn niet simlockvrij, de T-Mobile toestellen uit de Apple Store zijn wel simlockvrij. Vrijdag de 13de ga ik er een ophalen in de States, kannnie foutgaan nie 😉

  17. Heb op 28 november jl een Simlock vrije Iphone gekocht in de Apple Store, 5th Avenue NYC, Zonder problemen. Heb een vodafone nano simcard meegenomen. Deze werkte zonder problemen. Nu terug in Nederland, zonder problemen gebruik ik mijn Iphone 5S. De simlock vrije Iphone’s waren vanaf Black Friday tot 4 december igg niet leverbaar.
    heb het nl bij 2 Apple Stores geprobeerd.

  18. Vraagje, wat kun je dan het beste doen?
    Met T-Mobile Sim of Free Sim?
    Met T-Mobile Sim kun je gelijk activeren en is de iPhone alsnog simlock vrij of sla ik de plank nu volledig mis?

  19. @ThoDho: Hoi, Ik heb een telefoontje gepleegd naar de US… kon idd ook geen andere mogelijkheid vinden… chatten ging niet, emailen ook niet zonder registreren, … dus bellen 🙂

  20. Net terug uit NY. In Apple Store aan 5th Avenue alle simlock vrije 5s types zonder issues te koop. Wel advies gekregen om aanvullende apple garantie te kopen voor wereldwijde support en bovenop de listprijzen komt 8% sales tax.

    Vlogen via Brussel en geen problemen gehad (invoer regel 430 euro).

    1 iPhone daar geconfigureerd met Vodafone nanosim, ging prima via hotel wifi. Andere meegenomen in koffer.

  21. Ik ga in April ook naar NY en ben van plan om daar ook een 5S aan te schaffen. Ik heb zelf een Vodafone abonnement in NL.
    Waar moet ik op letten bij de aanschaf en heb je een ruwe kostenindicatie wat dit ongeveer kost voor 16GB 5S?

  22. Vraagje;
    Als ik een iphone 5s unlocked in amerika koop, maakt het modelnummer uit? Want in een ander artikel stond dat je modelnummer A1457 moest hebben. Is dat nogsteeds zo nu ze er ook simlockvrij zijn?

  23. @Mari van Wijk: Ja, ik heb nu even de punten salestax + garantie meer verduidelijkt door het vetgedrukt te maken.

  24. @iPhonist von Gates: Nou, bedevaartsoorden… er is in de hele staat Delaware maar één Apple Store en daar staat een state trooper in de winkel. Maar dat heb ik in andere Apple Stores aan de oostkust ook wel gezien. Wat wel een gekke gewaarwording is, zijn die mensen die ‘even’ 10 iPhones staan af te rekenen. Paar dagen geleden was in het nieuws dat die ene Apple Store in Christiana Mall meer iPhones verkoopt dan welke andere Apple Store ook. Vond ik niet zo gek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.