Disney brengt Candy Crush-variant Frozen Free Fall uit

Frozen Free Fall is een match 3-game van Disney, rondom de film Frozen. Het lijkt op Candy Crush, maar dan met ijskristallen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

frozen free fallVergeet Candy Crush Saga. Disney heeft Frozen Free Fall uitgebracht. Het recept is simpel: je moet rijtjes van drie of meer gelijk gekleurde ijskristallen wegklikken, die dan van het speelbord verdwijnen. Net als bij Candy Crush is er een parcours uitgezet met verschillende tussenstops, waarbij je steeds een stukje opschuift. En net als bij Candy Crush kan er weer heerlijk worden gewinkeld in de shop. Een setje extra levens kost €0,89 en een dik pak sneeuw €2,69. Eerder vandaag kwam trouwens ook Disney’s Castle of Illusion uit, die we in de rubriek iCulture Speelt hebben besproken.

Frozen-Free-Fall-ipadTerwijl Castle of Illusion €8,99 kost, kun je Frozen Free Fall gratis downloaden. De game is tegelijk een promotiemiddel voor de nieuwe film Frozen, een animatiefilm die is gebaseerd op het sprookje Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen. De film zal 11 december in premiere gaan.

In de game vind je allerlei power-ups om je op weg te helpen en die verschillend zijn per karakter. Zo kun je met de toorts van Anna een hele rij kristallen wegblazen. En er zijn allerlei extra karakters die je kunt unlocken, nadat je eerst met de twee prinsessen Elsa en Anna wat punten hebt verdiend. Je krijgt bijvoorbeeld de beschikking over Hand, die een zwaard heeft waarmee je door een rij kristallen kunt slaan. Frozen Free Fall is te spelen op iPhone en iPad en ook erg geschikt voor kinderen.

Downloaden: Frozen Free Fall (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:49
Categorie Uncategorized
Onderwerpen disney, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.