Reacties voor: Apple verbiedt ontwikkelaar om witte iPhone-foto’s te gebruiken

Apple heeft een iPhone-ontwikkelaar gedwongen om zwarte afbeeldingen van een iPhone te gebruiken in marketingmateriaal. Witte iPhones zouden alleen mogen worden gebruikt in marketingmateriaal van Apple zelf.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Het gaat wel ver bij die autisten in Cupertino hoor!

  2. Haha, prachtig die strakke richtlijnen van Apple. Moet er stiekem wel om lachen maar begrijp het wel…

  3. Je kunt je maar ergens druk over maken. 🙂

  4. @forrestgumpx:

    Ja klopt. Nu ik er twee keer over nadenk. Zo houden ze het wel mooi strak zoals we van ze gewend zijn.

  5. Tja, ik snap het wel. Zo houd je de witte wel exclusiever in de beleving van de consument: behalve enkele collega’s met een witte, zie je dan verder nooit een witte.
    Slim bedacht.

  6. Nooit eerder eigenlijk opgevallen… wel jammer soms oogt een witte iPhone mooier maar mijn voorkeur blijft toch de zwarte 🙂 Alhoewel het straks ook grijs/aluminium weer mag zijn net als de iPad 1…

  7. zucht…

  8. Jammer dat ze dit niet uitleggen aan de ontwikkelaar(s), laat staan dat ze dit in hun regels zitten. Op deze manier kom je puur en alleen negatief in het nieuws. PR-afdeling van Apple heeft een zwakke invloed schijnbaar als het op interne collega’s aankomt die overal stof doen opwaaien over Apple’s handelen en laten.

  9. Menselijk gezien is dit logisch. Wit is een ‘afleidende’ kleur, en het gaat toch echt om de app, en niet om de telefoon. Bij een zwarte telefoon letten mensen eerder op de App, in tegenstelling tot een witte telefoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.