Apple TV-update 4.4.2 lost update-problemen op

Apple heeft een update uitgebracht voor de Apple TV, die eerdere problemen met het updaten van de firmware moet oplossen. Je moet wel de instellingen van de Apple TV resetten voordat je hem installeert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple TVApple heeft een nieuwe update voor de Apple TV uitgebracht. Deze moet de problemen waar gebruikers door werden geplaagd bij de twee vorige updates oplossen. Verschillende gebruikers meldden dat de Apple TV vastliep op het opstartscherm na het installeren van de vorige update. Een mankement waar Apple nu ook zijn excuses voor maakt.

Naast een bugfix voor het update-probleem voegt 4.4.2 niks toe. Met 4.4 kreeg de Apple TV een flink aantal nieuwe functies, waaronder Fotostream, AirPlay Mirroring en online televisiezenders.

Heb je 4.4 of 4.4.1 eerder succesvol geïnstalleerd, dan wordt het aangeraden om de instellingen van je Apple TV te resetten voordat je deze update binnenhaalt. Dit doe je onder de ‘Algemeen’-pagina bij ‘Instellingen’. Op deze manier zou je verdere update-problemen voorkomen. We hebben het zelf geprobeerd en liepen niet tegen de bekende problemen aan.

Je installeert de nieuwe Apple TV-update door naar ‘Instellingen’ te gaan, daar op ‘Algemeen’ te drukken en vervolgens te kiezen voor ‘Werk software bij’. De kans bestaat dat de Apple TV je al verzoekt om de update uit te voeren wanneer je hem opstart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2011, 12:35
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.