Reacties voor: Apple TV Remote-app verdwijnt, dit is het alternatief

Standaard aanwezig in Bedieningspaneel
Apple lijkt de Remote-app voor Apple TV niet meer te willen ondersteunen. De app is stilletjes weggehaald uit de App Store en bijna alle verwijzingen naar de app zijn van de website gehaald. Gelukkig is er een alternatief.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Prima, gebruikte de app zelf nooit meer eigenlijk want via bedieningspaneel was het veel makkelijker en sneller

  2. Jammer. Ik gebruikte het om teksten in te voeren bij het zoeken op de Apple TV. Siri is leuk, maar werkt niet altijd goed.

  3. Maar ik gebruik die losse remote app nog wel als ik wil weten of de tv op zolder nog aan staat, waar ze naar kijken en wat de voortgang is… komen die functies dan wel op de remote in bedieningspaneel?

  4. Zonde is een super heerlijke app
    Remote

  5. Die gamemodus zie ik na het installeren van 14.1 niet meer in die apple remote app. volgens mij is deze nu gelijk getrokken met de “light” versie?

    Gebruikte de app met regelmaat om van zenders te switchen, of het intypen van met het toetsenbord. het aan uit zetten van tv gebeurt of met flows of op mijn Home dashboard die aan de muur hangt 🙂

  6. Origineel geplaatst door Jasper
    Jammer. Ik gebruikte het om teksten in te voeren bij het zoeken op de Apple TV. Siri is leuk, maar werkt niet altijd goed.

    Dit werkt nog steeds maar dan vanuit het bedieningspaneel.
    Er is niks aan de werking verandert. Het enige wat anders is, is dat je geen losse app meer hoeft te downloaden omdat hij in het bedieningspaneel zit ingebouwd.

  7. “Ook kun je nog de Apple TV bedienen met de Remote-app op je Apple TV.”
    Dat is handig… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  8. Kun je via het bedieningspaneel ook echt gericht naar een bepaalde tijd van een video klikken zoals in de remote app kon….

  9. De app werkt ook nog met de oude atv3.
    Via het bedieningspaneel niet.
    Wordt dit nog ingeregeld?

  10. Zonde, ik gebruik hem elke dag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.