iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 20 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 20 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag kwamen de eerste hands-on ervaringen met de iPhone 12 en 12 Pro online. Reden voor ons om ze door te pluizen en de algemene lijnen erin te ontdekken. Natuurlijk waren er ook heel wat video’s van de unboxing. Zo is te zien dat het doosje flink kleiner is en dat het stickervel eveneens in gekrompen. Dat en nog veel meer zie en lees je vandaag op iCulture!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 23 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Launch Center Pro - Icon Maker (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.2+) - Met Launch Center Pro kun je nu ook gekke beginschermen met eigen iconen maken.
  • Signal: privéberichtenapp (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Signal heeft nieuwe functies voor privégroepen, zoals mentions.
  • Widgetsmith (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Widgetsmith heeft een flinke eerste update gekregen, met onder andere nieuwe opties voor analoge klokken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.