Reacties voor: Bepaalde Apple TV+ shows nu gratis te zien vanwege coronacrisis

Voor als je elders uitgekeken bent
Vanwege de coronacrisis heeft Apple een aantal eigen series, films en specials gratis gemaakt, waaronder het weinig opbeurende 'Servant' over een echtpaar met een vreemde baby en dito oppas.

Reacties: 8 reacties

  1. Dus bijna alles wat er nu op staat is gratis

  2. Kan iemand mij uitleggen waarom je voor een betaalde dienst, nog steeds apart moet betalen voor films? Dat is net alsof je bij Netflix voor die en die serie wel moet betalen 😣.

  3. @Mike: de app van Apple TV is opgezet om alle films en series vanuit 1 app te kunnen kijken. Daarbij bied Apple als provider ook haar diensten aan net zoals alle andere streamingdiensten Hulu, HBO enzovoorts wat alleen voor de US markt geld. Netflix wil daar niet aan meewerken en zie je dus ook geen content van staan.

  4. @Mike: Dat is een beetje lastig uit te leggen aan iemand die het verschil niet weet tussen Apple TV+ (de dienst), de Apple TV app en de iTunes Store (winkel).

    Raak je in verwarring door de Apple TV app waarin je toegang hebt tot beide, de dienst, de betaalde content, de eerder door jou aangekochte content en eventueel ook nog de aankopen van familieleden? Misschien moet de gebruiksaanwijzing eens lezen, succes.

  5. Origineel geplaatst door Mike
    Kan iemand mij uitleggen waarom je voor een betaalde dienst, nog steeds apart moet betalen voor films? Dat is net alsof je bij Netflix voor die en die serie wel moet betalen 😣.

    Bij de Apple tv app staat wel een stukje met alleen maar Apple tv+ (betaalde content voor €50 per jaar of €5 per maand). Zoals meerdere mensen al zeiden, de rest is een verzameling van verschillende diensten die ook films en series verkopen/verhuren.

  6. Ik heb gekeken in app maar wat ik heb gezien kan je bij elke serie een paar gratis kijken en de rest moet een abbo hebben.

  7. @Mees: tjonge jonge, waaraan heeft Mike dit antwoord verdiend?

  8. @Robenroute: uhh… wil je dat echt weten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.