iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Apple TV iTunes Store-afbeeldingen verwijzen naar apps en games

Afbeeldingen in de Apple TV iTunes Store verwijzen naar apps en games. Deze zijn nog niet verkrijgbaar.

Apple TV iTunes AppsNieuwe afbeeldingen in de iTunes Store op de Apple TV verwijzen naar apps en games. Dat is opmerkelijk, aangezien het tot nu toe niet mogelijk was om apps op de Apple TV te installeren. De verwijzingen zouden te vinden zijn in meerdere afbeeldingen die Apple online heeft gezet voor de feestdagen. Er wordt verwezen naar sneeuwsport-apps, diepgaande spelletjes en kook-applicaties.

De plaatjes zouden er op kunnen wijzen dat Apple het rond de feestdagen mogelijk zal maken om apps op je Apple TV te installeren. Op het moment kan dit nog niet: druk je op één van de afbeeldingen, dan kom je op een blanco pagina terecht. Een tweede mogelijkheid is dat de banners eigenlijk bedoeld zijn voor de iTunes Store voor iPhone, iPad en pc en dat ze per ongeluk op de verkeerde plek terecht zijn gekomen. Dezelfde plaatjes zijn hier namelijk ook te vinden.

Dit weekend bleek nog dat de Apple TV nu Bluetooth-toetsenborden ondersteunt. Deze toetsenborden zouden een methode kunnen zijn om de nieuwe Apple TV-apps te besturen. In theorie zou het zelfs mogelijk zijn om een gamepad zoals de iCade Mobile met je Apple TV te verbinden en hiermee een spelletje te spelen.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 15:22
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.