Reacties voor: ‘Apple’s videodienst aanvankelijk zonder eigen tv-series en films’

De Apple Shows tv-dienst zal in het begin nog weinig originele films en series van Apple zelf bevatten. Dat zeggen insiders tegen Bloomberg. Apple zou moeite hebben om de eigen tv-series en films op tijd af te hebben voor de aankondiging op 25 maart. Daarnaast zijn er geruchten over een eigen creditcard.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik denk echt dat Disney+ bij Apple gaat zitten. Zo hebben ze ineens een top aanbod voor iedereen.

  2. “Allemaal leuk en aardig, maar zolang er geen Apple Pay in Nederland is hebben we er weinig aan”
    Misschien ligt het aan mij, maar als Apple met het credit card service komt, staat het toch los van Apple Pay? Je zou dan in Nederland een credit card aan moeten kunnen vragen en daarmee kunnen betalen? Ook met Apple Pay?

  3. Er zijn al zoveel goede diensten waarom weer een nieuwe.

    Mijn advies zou zijn focus je op een selecte groep producten en niet ook op een auto, een ar bril, netflix concurent etc etc.

    Ik heb hier netflix, videoland, npo start, spotify, tegenwoordig moet je overal een abonnement voor hebben, word je gewoon moe van. Nog een dienst sla ik over en zeker als het allemaal family safe moet zijn, dan blijft er weinig leuks over qua series en films.

  4. Beschikbaar in Nederland vanaf 2031

  5. Ik ben vooral benieuwd naar het filmaanbod van recent verschenen films.
    Hopelijk krijgt Apple het voor elkaar om meerdere diensten te bundelen in een zodat je gewoon content kunt kijken zonder je zorgen te maken over welke dienst deze aanbiedt.
    Dan mogen ze het financieel gewoon lekker met elkaar regelen.

  6. Moeilijk te snappen dat Apple, na 1 miljard uitgegeven te hebben, nu nog tekort aan content heeft.
    Waarom dan niet in 1 keer de hele iTunes filmcatalogus streamen ?

  7. Dat wordt helemaal niks! Apple in allerijl bezig met producenten? Apple is al jaaaaren bezig overal en nergens te onderhandelen. Het lukt blijkbaar nergens. Dat gaat niet meer lukken denk ik. En als er iéts gebeurt, dan alleen in Amerika. Dikke #fail!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.