Reacties voor: Apple TV 4K-teardown laat compleet nieuwe ventilator zien

Ben je bang dat de Apple TV 4K oververhit raakt door het intensief kijken naar 4K-beelden? Geen zorgen, want Apple heeft een compleet nieuwe ventilator ingebouwd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Nou ja, verkrijgbaar.
    Je kunt hem bestellen en dan krijg je hem halverwege oktober. (bij Apple zelf dan)

  2. Vandaag binnengekregen en speelt de sterren van de hemel. Aanzienlijk beter beeld dan de Amazon Fire-tv. Ventilator is vooralsnog onhoorbaar. Enorm snelheidsverschil bij het bladeren door Netflix. De screensaver op 4k HDR is op 65″ adembenemend mooi!

  3. @Michel: wat voor tv heb je, ik ben me op het moment in alle varianten aan het verdiepen

  4. Heb zelf erg veel problemen met de Apple TV 4K. Weet niet of het door tvOS11 komt of door het nieuwe apparaat maar een aantal problemen zijn heel irritant. Bijvoorbeeld dat halverwege een aflevering op Netflix de ondertiteling verdwijnt. In donkere modus sommige teksten zwart blijven in plaats van wit waardoor slecht te lezen. En misschien wel de meest irritante, na een minuut of 10 valt een stream uit waardoor ik geen radio meer kan luisteren via de Receiver app.

    Iemand anders ook zulke problemen? Misschien moeten apps nog updaten? Heb ik een slechte versie eventueel? Kan verder ook weinig op forums vinden.

    4K beeld via Netflix en de Aerials zijn inderdaad erg mooi!

  5. Wegvallen van de ondertiteling heb ik inderdaad ook last van..
    Iemand enig idee of youtube ooit 4k ondersteund wordt?

  6. Komt er nu eindelijk een ziggo app op zodat we tv en uitzending gemist kunnen kijken en een NAS non plex oplossing voor QNap en Synology NAS’en? Want met die Amerikaanse apps tv zenders heb je behalve YouTube en Netflix werkelijk geen reet aan deze apparaten. Ik heb ze alleen voor YouTube Netflix en een voor streamen van iPhone iPad of MacBook bij presentaties maar er kan zoveel nog niet. Zo jammer. Maar ik heb 2 en 3e gen apparaten. So enlight me

  7. @Oetgrunnen: LG-OLED65C6V
    LG is de enige die deze kwaliteit OLED-schermen maakt. Samsung heeft het patent niet kunnen krijgen en maakt varianten die goed zijn, maar niet van hetzelfde niveau. Ik heb me er flink in verdiept en dit zijn de beste Tv’s die je momenteel kunt kopen.

  8. Mocht je bang zijn dat de ventilatie tijdens het gebruik veel lawaai maakt, dan kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat dit niet het geval is……sorry hoor maar dit is onzin.

    Zelden dat een actieve koeler direct bij eerste gebruik geluid maakt. Na verloop van tijd, that’s the point. Stof wordt aangetrokken en hierdoor raken veel fans uit onbalans. Bij een pc kun je ev nog reinigen, bij dit lijkt me dat niet gemakkelijk omdat je een tear down moet doen.

    Daar de meeste ATV achter de tv hangen worden het knappe stofnesten.

  9. @Michel: dank voor de info zal me eens inlezen op lg

  10. Worden de 64G modellen ook al geleverd?

  11. Origineel geplaatst door Jeroen
    Komt er nu eindelijk een ziggo app op zodat we tv en uitzending gemist kunnen kijken en een NAS non plex oplossing voor QNap en Synology NAS’en? Want met die Amerikaanse apps tv zenders heb je behalve YouTube en Netflix werkelijk geen reet aan deze apparaten. Ik heb ze alleen voor YouTube Netflix en een voor streamen van iPhone iPad of MacBook bij presentaties maar er kan zoveel nog niet. Zo jammer. Maar ik heb 2 en 3e gen apparaten. So enlight me

    Echt verdiept in een media App heb je niet je? 🙂 probeer Infuse. Kost je dan wel €9 per jaar, maar het gemak is het meer dan waard. Wat een top App. Super vlug en goede beschrijvingen, art en functies ook niet te vergeten.

    Vele malen beter dan DS video van Synology..

    Nu ook met icloud library sync, waardoor je eenmalig betaald voor alle apparaten en je media bibliotheek, inclusief ‘bekeken’ en ‘voortgang’ direct synchroniseert. Vaak genoeg in bed aan het kijken en dan lig ik niet lekker. Ik draai mij om, pak m’n ipad en hoef niks te doen en hij start direct waar ik gebleven was (uiteraard wel eerst de film/serie aantikken..).

    Ideaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.