itunes-tumblr

Apple start Tumblr-blog met beste van iTunes 2014

Apple heeft een Tumblr-blog geopend om de beste muziek, films en andere iTunes-content van 2014 te promoten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes-tumblrApple is gaan bloggen. Op de nieuw gestarte iTunes Tumblr is een overzicht te zien van de beste muziek, films, tv-series en boeken van 2014. Die lijst zagen we eerder al voorbijkomen in iTunes zelf, toegespitst op de Nederlandse situatie. Op het Tumblr-blog zie je plaatjes en animated gifs van de diverse winnaars, die je kunt rebloggen.

Het is de tweede keer dat Apple actief is op Tumblr. Eerder openden ze een Tumblr-pagina om de iPhone 5c te promoten, maar sindsdien gebeurt daar niet meer zoveel. Al veel langer zijn ze actief met Twitter-accounts en Facebook-pagina’s waarop je de gebruikelijke promoteksten kunt zien. Ook is er een Instagram-account waar je eerder al de lijst met de beste muzieknummers en artiesten kon zien.

Zelf kijken? Dat kan via deze link: itunes.tumblr.com. Het is te hopen dat deze Tumblr-blog het wat langer volhoudt en wat interessante wisselende content biedt, dan het blog over de iPhone 5c.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2014, 12:05
Categorie Diensten
Onderwerpen itunes, tumblr

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.