getpacked pics icoon groot

GetPacked Pics: koffer pakken met plaatjes

GetPacket Pics is een paklijstenapp om de koffer te pakken. Aan de hand van gekleurde plaatjes geef je aan welke trui, broek en sokken je wilt meenemen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

getpacked pics icoon grootAls je een slimme vakantieganger bent, kies je je kleding zo dat je meerdere combinaties kunt maken. Dus geen broek met een raar patroontje, dat je maar met één shirt kunt combineren. De nieuwe app GetPacket Pics is een aanvulling op de al bestaande app GetPacked, waar we op iCulture wel eens vaker over hebben geschreven. Maar in dit geval gaat het niet om puur noteren van 3 truien, 2 broeken en 5 paar sokken, maar om het vinden van de juiste kleurcombinaties. Met GetPacked Pics zie je in een oogopslag welke shirts, truien, broeken en rokken je met elkaar kunt combineren.

getpacked-pics-1 getpacked-pics-2

Handig dus voor mensen die met een minimalistisch ingepakte koffer willen reizen of gewoon gecoördineerd voor de dag willen komen. Beide apps werken met elkaar samen door de paklijst te syncen, maar ze zijn ook prima alleen te gebruiken. Je kiest uit 250 plaatjes van truien, sokken en schoenen. Maar ook bestek, aanstekers, pannen en petjes vind je terug in de app. Elk voorwerp kun je een eigen kleur en patroon geven, zodat je een blauw gestreepte trui makkelijk kunt onderscheiden van een rood/wit gestipte jurk. Bij elk voorwerp kun je meer dan 10.000 kleur- en patrooncombinaties maken. Is de paklijst eenmaal gemaakt, dan sleep je de spullen naar de koffer.

getpacked-pics-3 getpacked-pics-4

De afbeeldingen zijn gemaakt door Maike Dulk van WiepWeb. De app is gratis te gebruiken voor één paklijst. Wil je meerdere paklijsten maken, dan kan dat via een in-app aankoop. Heb je eerder GetPacked al gekocht, dan kun je de functies van GetPacked Pics meteen unlocken.

Ook genoemd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2014, 12:05
Categorie Apps
Onderwerpen getpacked, koffer, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.