Apple toont eerste iPad-reclamespot tijdens Oscar-uitreiking

Apple heeft tijdens de Oscar-uitreiking de eerste reclamespot voor de iPad getoond. Ook Steve Jobs was aanwezig, in een zwarte smoking.

ipad commercialGisteravond werd tijdens de Oscar-uitreiking de eerste commercial voor de iPad uitgezonden. Het filmpje toont hoe de iPad in diverse situaties kan worden gebruikt, van het bekijken van foto’s tot internetten en het lezen van e-books. De Oscar-uitreiking werd gisteren uitgezonden via ABC, het televisienetwerk dat eigendom is van Disney en waar Apple CEO Steve Jobs grootaandeelhouder is.

Helemaal toevallig was het dan ook niet dat Steve Jobs, gehuld in een zwarte smoking op de rode loper verscheen. Apple kiest wel vaker grote evenementen om reclamefilmpjes uit te zenden. Tijdens eerdere Oscar-uitreikingen waren promotiefilmpjes van de iPhone te zien, maar het meest bekend is wel het filmpje uit 1984 toen Apple tijdens de Super Bowl de Macintosh lanceerde.

Mensen die meer geïnteresseerd zijn in Steve Jobs dan in de iPad kunnen bij AP twee close-up foto’s van Steve in smoking bekijken. Steve’s bedrijf Pixar verdiende op de Oscar-avond ook twee beeldjes voor de animatiefilm UP: eentje voor de beste muziek (door Michael Giacchino) en eentje voor de beste animatiefilm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2010, 12:01
Categorie Apple
Onderwerpen apple, ipad, reclame, ringtones, The Beatles

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.