Nederlandse iPhone-dock raakt oververhit

Een Nederlandse eigenaar van een iPhone ontdekte dat zijn iPhone-dock niet meer werkt. Deze bleek aan de achterkant te zijn gaan smeulen, waardoor de aansluiting van de usb-kabel smolt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone kabelDat een iPhone in zeldzame gevallen kan wegsmeulen, wisten we. Maar ook de dock waar je je iPhone in zet, kan het soms te heet krijgen. Dat bewijst een foto op het forum van Fok.nl. De Nederlandse eigenaar van de iPhone was twee dagen van huis en ontdekte bij terugkeer dat zijn iPhone-dock niet meer werkte. Hij kreeg een melding dat het accessoire niet werd ondersteund. Toen hij aan de achterzijde keek, bleek de aansluiting van de usb-kabel op de dock te zijn weggesmeuld.

De eigenaar gebruikte een gewone usb-kabel van Apple. De dock was eigenlijk voor de eerste generatie iPhone bedoeld; hij had aan de voorzijde de dock wat bwerkt zodat de 3G erin paste. Aan de achterkant was niets gewijzigd. Om nu te zeggen dat de dock is afgebrand (zoals tipgever Jelle zegt) is wat te sterk uitgedrukt. Maar de angst van iPhone-eigenaar Sky dat zijn kamer bij terugkeer wel eens afgebrand had kunnen zijn, is wel een reële angst. Gelukkig kwam het daar niet van. Het had trouwens net zo goed een kabeltje van de koelkast of stereo kunnen zijn, want bij alle apparaten brandt wel eens iets door.

dock verhit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2010, 13:35
Categorie Achtergrond
Onderwerpen dock, usb-stick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.