Reacties voor: ‘Beats-overname toch deze week, maar voor lagere prijs’

Apple gaat deze week toch de Beats-overname aankondigen, maar voor een lager bedrag: 3 miljard dollar.

Reacties: 10 reacties

  1. Ik weet dat ik een uitzondering ben maar ik vind het geweldig! Ik denk dat beide bedrijven gezamenlijk een hele nieuwe markt aan zullen boren met nieuwe bijzondere producten.

    Je mag vinden wat je wilt van Beats maar hoe zij in een paar jaar marktleider zijn geworden en het straatbeeld hebben veranderd, dat is heel knap.

  2. Tja of iedereen leent er geld voor of mensen liegen of het zijn allemaal nep beats, ik ken zoveel mensen die Beats hebben maar wel zeiken dat ze geen geld hebben.

    Goed dat terzijde, beats is niks, koptelefoon met zwaar opgevoerde bas, voor een veel te hoge prijs, apple is ook duur maar daar krijg je wat voor, een geweldig eco systeem, met prachtige hardware en alles werkt zoals het moet en daar betaal je voor.

    Bij Beats betaal je voor naam en de stoere imago dat jij een overpriced koptelefoon hebt, ik hou het liever bij mijn Sennheiser, die bied tenminste goed geluid, heeft leren oorkussens en hoofdband, ziet er tenminste normaal uit (geen glimmende plastic dat goedkoop oogt) en is nog steeds 10 euro goedkoper dan de normale beats (129 euro, retail prijs van beats is vanaf 139 euro voor hoofdtelefoon, oordopjes tel ik niet mee).

  3. Apple vond nog een Kortingscode.

  4. Forbes 2014: vermogen Dr. Dre 550 miljoen USD. Tel hier dividend uit de verkoop van Beats, ná belasting, zit je ruim over 1 miljard. En ga er maar vanuit dat de twee heren een leuk aandelenpakket krijgen 😉 bij Apple

  5. Wat ik hoop dat Apple de muziekdienst verder gaat ontwikkelen, gebruiken enz. en dat wij daar ook van mogen genieten als Applegebruikers. De koptelefoons zijn leuk maar de prijs – kwaliteitverhouding laat idd te wensen over!

  6. Er zijn de laatste tijd zoveel graaiers aangenomen bij Apple dat deze er ook nog wel bijkunnen.
    Retail specialists, Brand managers, Lifestyle impact determinators, exposure specialists, liquid metallurgists, enz. enz.
    En dan nog steeds draadjes die van je oortelefoon vallen.
    Wat een omhooggevallen brag allemaal.

  7. Voor de zeikerds, de nieuwe Studio Beats hebben echt geweldig geluid met zeer goede ruisonderdrukking en de bas valt wel mee.

    Betreffende de deal, ik heb geen idee wat Apple van plan is. Maar als ze de prijs omhoog gaan drijven gaan ze verlies draaien op beats. Het is zeker wel een bijzondere deal, vind ook zeer tof. Ik hoop dat ze de audio kwaliteit nog verder omhoog kunnen duwen op hun producten.

  8. Nog zo’n krant die de hele tijd zegt dat de deal binnen een paar dagen gesloten is?

    http://daringfireball.net/linked/2014/05/23/apple-beats-billboard

    @Veronica:
    Als zoveel mensen bereid zijn ervoor te betalen, dan is het niet overpriced.

  9. @Veronica: Als zoveel mensen bereid zijn ervoor te betalen, dan is het niet overpriced.

  10. Origineel geplaatst door Saph
    Voor de zeikerds, de nieuwe Studio Beats hebben echt geweldig geluid met zeer goede ruisonderdrukking en de bas valt wel mee. Betreffende de deal, ik heb geen idee wat Apple van plan is. Maar als ze de prijs omhoog gaan drijven gaan ze verlies draaien op beats. Het is zeker wel een bijzondere deal, vind ook zeer tof. Ik hoop dat ze de audio kwaliteit nog verder omhoog kunnen duwen op hun producten.

    Alleen voor die 300 á 400 heb je echte professionele hoofdtelefoon waar je echt aan hebt, trouwens meeste mensen gebruiken dit soort hoofdtelefoons voor hun telefoon of mp3, het komt past echt van pas bij een studio of een PC met een externe videokaart die ervoor bedoelt is, verder is de kwaliteit van de muziek bestand ook van belang.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.