‘Apple-televisie verschijnt waarschijnlijk niet in 2013’

Apple's televisie zal niet meer in 2013 verschijnen. Dit stelt een anonieme bron binnen Hon Hai tegenover Focus Taiwan.

Apple TVDe Apple-televisie die op het moment wordt getest, verschijnt waarschijnlijk niet in 2013. Dit beweert een anonieme bron binnen Hon Hai tegenover Focus Taiwan. De televisie bevindt zich in zo’n vroeg stadium, dat hij waarschijnlijk het komende jaar niet meer zal halen. Eerder deze maand hoorden we al van The Wall Street Journal dat Apple op het moment ontwerpen voor de televisie test bij onder andere Hon Hai, maar er werd toen nog niet gewezen naar een mogelijke verschijningsdatum. Andere geruchten en analyses wezen op 2013 als verschijningsdatum.

Volgens de bron bevindt de televisie zich in zo’n vroege testfase, dat er nog niet eens een display-leverancier is aangewezen. De kans is echter klein dat Apple hiervoor naar Sharp zal stappen. Apple zou op het moment kijken naar schermen van 46 en 55 inch groot, een maat die ook bij andere fabrikanten gevonden kan worden.

Wat de Apple-televisie precies zal bevatten, moet nog blijken. Wel weten we dat Apple op het moment grote interesse heeft in het mogelijke nieuwe apparaat: Tim Cook noemde televisie tijdens een interview een “onderwerp van sterke interesse”.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 15:35
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.