WakaWaka Power: iPhone-zonnelader van Nederlandse bodem

De Nederlandse iPhone-zonnelader WakaWaka Power heeft op twee crowdfundsite inmiddels dubbel het beoogde bedrag binnengehaald.

WakaWaka PowerDe WakaWaka Power, een Nederlandse zonnelader voor bijvoorbeeld je iPhone, heeft inmiddels via crowdfundsites een flink bedrag weten in te zamelen. Op Kickstarter staat de teller op meer dan 100.000 dollar, terwijl op het Nederlandstalige Oneplanetcrowd al een bedrag van ruim 85.000 dollar is ingezameld. Daarmee heeft de WakaWaka Power op beide sites al meer opgehaald dan werd gehoopt, met nog meer dan drie weken te gaan.

De zonnelader in de WakaWaka Power zou krachtig genoeg zijn om de ingebouwde accu na een dag in direct zonlicht op te laden. Een volle batterij is genoeg om je smartphone één keer van stroom te voorzien, waarna er nog 10 uur aan batterijtijd voor een ingebouwd lampje in de lader zit.

Door minstens €44,95 te doneren krijg je één WakaWaka Power toegestuurd. Ook wordt er namens jou één WakaWaka Light naar Haïti gestuurd. Dit is een eerdere variant met enkel een LED-lamp die werkt op zonne-energie. De lader wordt ergens in mei 2013 jouw kant opgestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 16:15
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.