Mac Studio met Display op bureau

Reacties voor: Gebruikers klagen over audioproblemen bij Studio Display, maar Apple heeft geen oplossing

De afgelopen maanden klagen diverse gebruikers van het Apple Studio Display over problemen met de speakers en het geluid. Om onduidelijke redenen stopt de audio na een paar minuten. Er is zowel goed als slecht nieuws.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Na de eerste week 1x last van gehad, 10 sec alle stekkers er uit.
    en daarna nooit meer last van gehad 🙂

  2. Origineel geplaatst door captain obvious
    Na de eerste week 1x last van gehad, 10 sec alle stekkers er uit.

    en daarna nooit meer last van gehad 🙂

    Precies, kwam ff op toen ik mijn iPad op aansloot maar na het even te resetten door van het stroom afhalen was het opgelost

  3. Daarnaast is er ook een groot probleem qua ‘power management’. Het display ‘ontwaakt’ constant als de aangekoppelde mac iets doet in powernap of eender welke andere achtergrondtaak (zelfs Siri op mijn apple watch in een andere kamer activeren is voldoende). Beeldscherm blijft uit, maar de fans beginnen te spinnen en gaan daarna niet meer uit. Feit dat dit scherm een aangepaste versie van iOS bevat lijkt niet meteen een goede zaak eerlijk gezegd. Heel veel bugs. Bij de Mac mini met M1 chip dan weer het omgekeerde die zet zijn fans nooit aan in slaapstand maar doet wel continu taken in powernap, gevolg extreem warm tot zelfs heet na lange slaapstand. Hardware kwaaltjes genoeg tegenwoordig spijtig genoeg. Support zit ook steeds met de handen in het haar. Uren aan de lijn gehad en uiteindelijk was het “blijf updates doen, we hebben geen oplossing”

    Ik heb dan maar een terminal command moeten runnen om powernap te de-activeren om de problemen tijdelijk op te lossen,want op een M1 mac kan deze niet meer uit in de instellingen….

  4. Origineel geplaatst door Timo
    Daarnaast is er ook een groot probleem qua ‘power management’. Het display ‘ontwaakt’ constant als de aangekoppelde mac iets doet … Beeldscherm blijft uit, maar de fans beginnen te spinnen en gaan daarna niet meer uit. … Bij de Mac mini met M1 chip dan weer het omgekeerde die zet zijn fans nooit aan in slaapstand maar doet wel continu taken in powernap, gevolg extreem warm tot zelfs heet na lange slaapstand. … Support zit ook steeds met de handen in het haar. …“blijf updates doen, we hebben geen oplossing”. Ik heb dan maar een terminal command moeten runnen om powernap te de-activeren …,want op een M1 mac kan deze niet meer uit in de instellingen….

    Wat een schokkende problemen, goed dat je deze deelt. Hier heb ik verder nog niet over gelezen via internet, maar dat zegt hooguit iets over de bubbel waar ik in verstrikt zit. Ik was van plan net zo’n combi aan te schaffen, juist omdat ik verwachtte dat alles goed samenwerkt. Ik ben benieuwd of deze problemen via updates worden opgelost, houd ons op de hoogte!

  5. Koop gewoon een mooi niet-Apple scherm. Hoe meer snufjes er in zo’n scherm zitten, des te meer er aan defect kan gaan en des te eerder het scherm verouderd is ivm speciale intelligente chips…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.