Apple streamt Back to the Mac-event vanavond live (update: Apple Store offline)

Apple zal het Back to the Mac-event vanavond vanaf 19:00 live streamen vanaf de eigen site. De stream is alleen te bekijken via de eigen Apple-apparaten. Uit de Apple-fora bleek al dat iLife en de nieuwe MacBook Air in ieder geval ter sprake zullen komen.

Back to the MacApple zal het Back to the Mac-event vanavond live streamen via de eigen apparaten. Het event is te volgen via Safari op een Mac (met Mac OS X 10.6 Snow Leopard), via de iPhone en iPod touch (met iOS 3.0 of hoger) en de iPad. De livestream zal beginnen om 19:00 vanavond (onze tijd) op apple.com, zo maakte de Nederlandse PR-afdeling van Apple bekend. De leeuw op de uitnodiging verwijst waarschijnlijk naar de opvolger van Snow Leopard. Verder zullen in ieder geval iLife ’11 en de nieuwe MacBook Air ter sprake komen.

Een deel van de aankondigingen voor vanavond lekten vandaag namelijk al uit. Zo zijn op het forum van Apple al onderwerpen aangemaakt door de eigen moderators voor iMovie ’11, iPhoto ’11 en GarageBand ’11, wat erop wijst dat Steve Jobs het vanavond over iLife ‘11 gaat hebben. Ook de nieuwe MacBook Air zal ter sprake komen: daarvoor is het forumonderwerp “MBA (Need official name)” alvast aangemaakt. Tenslotte is er nog de titel “Reserved 20 10”, waar nog niets uit op te maken valt, behalve dat het voor de bekendmakingen van vanavond gereserveerd is.

Eerder deze maand schreven we al over het gerucht dat er mogelijk iLife-apps voor de iPhone aankomen of dat je met het pakket straks eenvoudige iPhone-apps kunt maken.

Update: de Apple Store is inmiddels offline gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2010, 17:42
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen event, ilife, macbook air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.