Reacties voor: Europese Apple Stores geopend voor iPad Air-verkoop

De online Apple Store is tijdelijk offline, ter voorbereiding van de verkoop van de iPad Air.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. We hadden eigenlijk verwacht dat de verkoop vlak na middernacht van start was gegaan (zoals eigenlijk altijd het geval is en gisteren ook gebeurde in Australië/Nieuw-Zeeland). Excuses als mensen gisteravond voor niets zijn opgebleven.

  2. Op Mycom kan je hem al bestellen, heb hem morgen in huis 🙂

  3. Vanmiddag afhalen!

  4. Net klaar met mijn nachtdienst.
    Sta nu voor de Dixons in Nieuwegein.
    Gaat om 08:00 uur open.
    Ga voor een wit/zilver 32 GB WiFi 4G.

  5. Zo pa en ma zijn richting Nijmegen, om daar bij de Xando de kansen te bepalen. Afgelopen nacht wakker gebleven tot 1:30 uur. Toen toch maar beetje gaan slapen met laptop bij de hand. Ongeveer elk uur werd ik wel weer wakker om even de site te controleren. 😛

    Mocht ik straks om 8 uur het nieuws krijgen dat ze de iPads bij Xando niet kunnen krijgen, bestel ik ze direct online vanuit hier. 🙂

    Space Gray 16GB Wifi voor mij
    Wit 16GB Wifi voor pa
    en waarschijnlijk Wit 16GB wifi voor mam.
    (Al zal mam moeten wachten als we online moeten bestellen 😛 )

  6. Origineel geplaatst door cptspekkie
    Ongeveer elk uur werd ik wel weer wakker om even de site te controleren. Space Gray 16GB Wifi voor mijWit 16GB Wifi voor paen waarschijnlijk Wit 16GB wifi voor mam.(Al zal mam moeten wachten als we online moeten bestellen 😛 )

    Zware tijden bij de familie Spekkie… Nog boffen dat je geen 3 zussen hebt, had je ook nog een boedelbak moeten huren…

  7. Hahaha,

    probleem is dat ik sinds 2007 een apple gek ben, en de rest er een beetje in mee trek. En de “oude” ipad mini’s worden doorgeschoven in de familie dus die komen ook goed terecht.

    Maar wat betreft drukte bij de premium resellers valt het denk ik erg mee. Krijg net berichtje dat er verder maar hooguit 2 andere voor de deur staan.

  8. Opgebleven voor niks 🙁 maar ja ik ben nu op tijd! ( hoop ik)

  9. Bij Mycom kan je hem reserveren en volgens de site vandaag al ophalen.
    Zou dat kloppen?

  10. Apple store is weer open

  11. Zojuist 128GB SG besteld bij Apple Store.

  12. Levering pas de 5e voor een iPad Air Wifi + 4g 64 Gb.
    Gaat hem niet worden via Apple..

    Mycom levering morgen..

  13. @cptspekkie: Ik hoop dat dit sarcastisch was!

  14. Inderdaad, de applestore is weer open.
    levering gereed binnen 24 uur. geschatte leverdatum 5 november 🙂

  15. Blijf dat overigens raar vinden. Als dat ding binnen 24 uur verzendklaar is, kan ie toch morgen of uiterlijk maandag geleverd worden?

  16. Dixons geeft 3 jaar garantie op apple producten…
    Doet Mycom dat ook?

  17. @Edwin:
    Jup. En dan hebben we de smartcover nog niet. Die wordt namelijk tussen 7 en 11 november geleverd.

  18. De smartcover heb ik er niet bijbesteld. Ik ben heel erg tevreden met mijn switcheasy op mijn iPad2. helaas is die voor de air nog steeds niet leverbaar . en appelhoes reageert niet

  19. Origineel geplaatst door
    Blijf dat overigens raar vinden. Als dat ding binnen 24 uur verzendklaar is, kan ie toch morgen of uiterlijk maandag geleverd worden?

    Nee, op zaterdag en zondag verzendt Apple niet. En UPS levert niet op zaterdag. Dus maandag worden ze verzonden en dinsdag worden ze geleverd.

    Trouwens, waarom staat er Europese in de titel? De Amerikaanse online store is net zo goed rond dezelfde tijd online gegaan met de iPad Air update.

  20. Inmiddels besteld op coolblue.be. Wordt morgen geleverd 😉

  21. Origineel geplaatst door Rick
    Origineel geplaatst door Blijf dat overigens raar vinden. Als dat ding binnen 24 uur verzendklaar is, kan ie toch morgen of uiterlijk maandag geleverd worden?Nee, op zaterdag en zondag verzendt Apple niet. En UPS levert niet op zaterdag. Dus maandag worden ze verzonden en dinsdag worden ze geleverd.

    Ah, duidelijk. Thnx :).

  22. Nog een correctie: bij MyCom was in ieder geval al vanaf 1:00 uur te bestellen. Toen ik om 12:01 in de Apple Store nog niet kon bestellen heb ik om 1:01 weer gekeken, en ben toen elders gaan zoeken. Bij MyCom kon (kan?) je de 16Gb en 32GB meteen reserveren en vandaag al ophalen in diverse winkels. De 64GB en 128GB kan je alleen vanaf morgen ophalen, of morgen laten bezorgen.

  23. Bestelling in de apple store maar weer geannuleerd.
    Als ik zo lang moet wachten dan bestel ik het wel ergens anders waar ik het gelijk morgen in huis heb.

  24. Hier in Venlo nog volop voorraad bij IVIZI! Stond maar een klein rijtje om 8:00. Nu helemaal gelukkig met m’n Ipad Air! 🙂

  25. In iCentre Groningen was vanochtend nog genoeg voorraad. Zelf een 64GB Space Gray Wifi + cellular meegenomen. Als het goed is zijn er nog 64GB modellen beschikbaar.

  26. @Jo92: Mycom bestellen morgen thuis. 🙂
    Keek ook eerst bij Apple maar levering pas de 5e..

    Daarna vanmorgen iPad Air Wifi/4G 64 Gb besteld.

  27. Ik kan hem al op 4/11 gaan afhalen bij mijn apple reseller 😀

  28. Ik moet nog even geduld hebben en wachten op de eindejaarsuitkering. Januari ga ik shoppen!och ook wel weer zitten twijfelen om niet op de 6 te wachten hoor. Maar zo gaat het steeds.

  29. Vanmorgen al gekocht om 9.00 uur bij Dixon’s inNieuwegein.
    Meteen even geconfigureerd, werkt als een speer. Mooi licht, wat zal mijn vrouw gelukkig zijn met overstap van de Ipad1 naar de nieuwe air.

  30. Haha, bij de Apple winkel in Ede ging ik vrijdag om een uur of 3 poolshoogte nemen en er bleken een stuk of 4 mensen in de rij te staan. Ik dacht ik ga nog even wat andere boodschappen halen en even later fietste ik langs de Mediamarkt. Hé, dacht ik. Ik ging naar binnen en keek een beetje rond bij de Apple hoek. Een verkoper vroeg of hij me kon helpen en ik zei ja, ik wil een witte iPad Air kopen met 64GB. Hij keek het na en er waren er nog 2. Heel gelukkig fietste ik naar huis en dacht: zo kan het dus ook!

  31. Bij MyCom bestellen en “zaterdag” laten bezorgen betekend ergens volgende week pas geleverd krijgen. Misleidende consumentenbedrog is het! Ze vertellen je dat hij zaterdag geleverd wordt en laten je vervolgens helemaal niks meer weten.. Als je dan contact opneemt met de klantenservice wordt er doodleuk verteld dat er geen voorraad is.

  32. @Rick: Er staat ‘Europese’ in de titel omdat het lekker kort is en meteen duidelijk maakt waarover het gaat. ‘Wereldwijd’ klopt niet, want in Australië/Japan/etc. is de Apple Store alweer een tijdje open. ‘Nederland en België’ is wat te beperkt, want het geldt voor heel veel Europese landen. En ‘Nederland, België, Duitsland, VS, Canada, etc. etc. etc.’ werd wat te lang.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.