Apple Watch leren bandjes

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple stopt ook met leren Apple Watch-bandjes’

Apple zou ook plannen hebben om op korte termijn te stoppen met de leren Apple Watch-bandjes. Dat geldt ook voor de Hermès-bandjes.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Milieu……..
    Mijn god wat hypocriet…..
    Miljoenen en miljoenen telefoons, ipads, watches, laptops, desktops, schermen per jaar, elk jaar vernieuwen, want achterblijven is verlies.
    Datacenters die het verbruik van kleine steden hebben .
    En dan nog met droge ogen het milieu aan te durven halen….
    Geen leer meer, ok, red de koe, prima, niet dat het een verschil maakt, maar ok.
    Maar willen ze echt verschil maken….., de levensverwachting van een iphone, een apple watch, een laptop is minimaal 4 jaar, pas daar je vernieuwingscyclus op aan.

  2. Ik ben inmiddels aan mijn 3e leren bandje (okergeel) met magnetische sluiting toe. Ondanks heel voorzichtig gebruik slijten deze bandjes enorm snel, heb er zelfs al één vergoed gekregen van Apple.

  3. Doodzonde als leren bandjes en cases verdwijnen.

    Het snelle slijten van bandjes herken ik helemaal niet. Ik gebruik nog de bandjes van de allereerste watch en die zien er nog goed uit. Ik heb er dan ook wel meerdere, dus wissel af.

  4. Ik heb een lederen band van Apple en tot heden geen problemen. Leer is een natuurproduct, en doe eens in de zoveel tijd wat leervet op om het bandje te voeden.

  5. @fred: volledig met je eens. Als milieu en duurzaamheid een belangrijk thema is, kom dan met een cyclus van 2 jaar ipv ieder jaar een nieuw model aan de man proberen te brengen. Een iphone van € 1.600,0 0 aftikken en geen lader erbij krijgen, dat heeft ook niks met milieu te maken maar met extra winst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.