hey-siri

Apple breidt Siri-website uit met allerlei voorbeelden

Apple heeft een uitgebreidere website over Siri gemaakt, met talloze voorbeelden, verdeeld over meerdere categorieën.

hey-siriApple heeft een vernieuwde Siri-website gemaakt, waarop allerlei voorbeelden te vinden zijn hoe je Siri gebruikt. De webpagina’s zijn helaas niet in het Nederlands te bekijken en dat is jammer, want Siri in het Nederlands is sinds gisteravond officieel beschikbaar. Op de website lees je wat je zoal met Siri kunt doen. Je krijgt ook een aantal categorieën te zien die met Siri te maken hebben, zoals communicatie, sport, vermaak, vragen stellen en tips en trucs.

Bij elke categorie vind je een aantal commando’s die je met Siri kunt gebruiken. Bij ‘At a Glance’ zie je bijvoorbeeld een lijstje met allerlei handige vragen die je kunt stellen. Voorbeelden zijn: ‘Welke films spelen er momenteel?’ en ‘Hoe laat gaat de zon onder in Parijs?’. Er wordt ook uitgelegd hoe je allerlei commando’s geeft om met de agenda te werken, hoe je filmtrailers te zien krijgt en hoe je het nieuwste seizoen van de serie Homeland koopt. Voorheen had Apple een statische webpagina waarop je kunt zien wat Siri zoal te bieden had. Met de vele voorbeelden die er nu op staan, krijg je een beter beeld van de mogelijkheden.

Siri is in iOS 8.3 op een aantal punten verbeterd. Naast Nederlands zitten er een aantal andere talen in, zoals Deens en Turks. Ook kun je voortaan meteen bellen via de speaker, waarbij je alleen een opdracht aan Siri hoeft te geven.

Lees alles over Siri in ons uitgebreide dossier Siri.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2015, 0:19
Categorie Diensten
Onderwerp siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.