Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Apple breidt Siri-website uit met allerlei voorbeelden

Apple heeft een uitgebreidere website over Siri gemaakt, met talloze voorbeelden, verdeeld over meerdere categorieën.

hey-siriApple heeft een vernieuwde Siri-website gemaakt, waarop allerlei voorbeelden te vinden zijn hoe je Siri gebruikt. De webpagina’s zijn helaas niet in het Nederlands te bekijken en dat is jammer, want Siri in het Nederlands is sinds gisteravond officieel beschikbaar. Op de website lees je wat je zoal met Siri kunt doen. Je krijgt ook een aantal categorieën te zien die met Siri te maken hebben, zoals communicatie, sport, vermaak, vragen stellen en tips en trucs.


Bij elke categorie vind je een aantal commando’s die je met Siri kunt gebruiken. Bij ‘At a Glance’ zie je bijvoorbeeld een lijstje met allerlei handige vragen die je kunt stellen. Voorbeelden zijn: ‘Welke films spelen er momenteel?’ en ‘Hoe laat gaat de zon onder in Parijs?’. Er wordt ook uitgelegd hoe je allerlei commando’s geeft om met de agenda te werken, hoe je filmtrailers te zien krijgt en hoe je het nieuwste seizoen van de serie Homeland koopt. Voorheen had Apple een statische webpagina waarop je kunt zien wat Siri zoal te bieden had. Met de vele voorbeelden die er nu op staan, krijg je een beter beeld van de mogelijkheden.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Siri is in iOS 8.3 op een aantal punten verbeterd. Naast Nederlands zitten er een aantal andere talen in, zoals Deens en Turks. Ook kun je voortaan meteen bellen via de speaker, waarbij je alleen een opdracht aan Siri hoeft te geven.

Lees alles over Siri in ons uitgebreide dossier Siri.

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 april 2015 om 0:19
Onderwerp
Categorie
Diensten

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.