Reacties voor: Apple schikt met Proview voor 60 miljoen dollar

Apple is geschikt met Proview voor een bedrag van 60 miljoen dollar. Dit beweert Associated Press op basis van een statement van de rechter. Apple zou het handelsmerk Proview onrechtmatig in China gebruiken.
Lees het complete artikel → Apple schikt met Proview voor 60 miljoen dollar
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Beetje jammer. Apple kent tenminste nog een beetje genade voor dit bedrijf.

  2. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Beetje jammer. Apple kent tenminste nog een beetje genade voor dit bedrijf.

    Niet echt he.. als het bedrijf 400 miljoen nodig heeft om niet failliet te gaan schieten ze met 60 miljoen niet echt veel op he.

  3. Als ze toch dreigen failliet te gaan kan Apple net zo goed niets betalen, eenmaal failliet kunnen ze ook niks meer eisen.

  4. Origineel geplaatst door hans
    Origineel geplaatst door BorgqueenxBeetje jammer. Apple kent tenminste nog een beetje genade voor dit bedrijf. Niet echt he.. als het bedrijf 400 miljoen nodig heeft om niet failliet te gaan schieten ze met 60 miljoen niet echt veel op he.

    Beter als niets, dit kan het failliet gaan toch enige tijd uitstellen en bepaalde rekeningen aflossen.
    Ik vind het nog sterk dat zulk noodlijdend bedrijf nog zulke zware zaken tegen een gigant als Apple aanspant, als het een procedureslag wordt en het sleept jaren aan, dan kan de zaak vroeg of laat wel eens gedaan zijn voor Proview als ze de boeken moeten neerleggen.

  5. Grappig eigelijk dat als het Apple aangaat de meeste hier het vreemd vinden en bijna onnoddig. Als het Google aangaat (zie iphoneclub) dan wenst iedereen het Google van harte toe. Let wel, ik ben een Applefan maar het valt me altijd op. “Kom niet aan Apple!!”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.