Chromizer geeft Chrome voor iOS Pull To Refresh en fullscreen-modus (jailbreak)

De jailbreaktweak Chromizer verbetert Google Chrome op de iPhone en iPad. Zo kun je via Pull To Refresh de pagina in Chrome verversen en kun je de browserbalk verbergen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Chromizer voor iOSGoogle Chrome voor iOS is inmiddels één van de populairste gratis app in de App Store. De jailbreaktweak Chromizer voegt een aantal handige functies toe aan Google’s webbrowser, zoals een fullscreen modus en de mogelijkheid om een pagina te verversen met behulp van Pull To Refresh. Ook verbetert de tweak de manier waarop je tussen tabbladen wisselt op de iPad.


Door met drie vingers tegelijkertijd op het scherm te drukken, zorgt Chromizer ervoor dat de browserbalk in Chrome verdwijnt. Hierdoor kun je een pagina in volledig scherm bekijken. Door een pagina naar beneden te trekken kun je hem verversen. Dit is gelijk aan de verversmethode in verschillende andere iOS-apps, waaronder Twitter for iPhone en vanaf iOS 6 ook de Mail-applicatie.

Wissel je van tabbladen op de iPad door je vinger vanaf de zijkant van het scherm naar binnen te vegen, dan wissel je dankzij Chromizer via een speciale animatie van tabbladen. Hierdoor zie je duidelijker wat je doet, zoals dit ook al het geval is op de iPhone. Alleen de animatie is nieuw: zonder Chromizer kun je de swipe al gebruiken om van tabblad te wisselen.

Jailbreak-ontwikkelaars zijn druk bezig met het verbeteren van Chrome voor iOS. Dit weekend schreven we nog over BrowserChooser, een tweak waarmee je van Chrome je standaardbrowser maakt. ChromeURL voegt ook een kleine verandering toe aan Chrome: deze tweak laat je het originele internetkeyboard van iOS gebruiken in Chrome, waarmee je met een knop onderin .com, .net of een andere extensie kunt tikken.

Downloaden: Chrome (gratis)

Chromizer is gratis verkrijgbaar in de Cydia Store

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.