Reacties voor: Apple brengt nieuwe reclamevideo’s ‘It’s not an iPhone’ uit

Apple's reclamecampagne voor de iPhone gooit het over een andere boeg. De twee nieuwe reclamevideo's 'It's not an iPhone' tonen Apple's nieuwe aanpak.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Het grootste voordeel van Apple is inderdaad dat ze zowel de hard en software zelf maken. En de software is nog enorm goed en populair ook. Tjah wat zou je nog bedrijf als meer willen.

    Ik koop de iphone puur voor de software. Logisch,overzichtelijk,simpel, gebruiksvriendelijk en niet onbelangrijk gewoon zeer mooi.

  2. Eerste filmpje is echt heel slecht of ik ben te dom om hem te snappen…kom maar op met die flames haha. 2e filmpje krijg ik zwart beeld met geluid. Maar goed ik draai iOS 9 beta. Zal daar wel aan liggen šŸ˜›

  3. Bij die slogan moet ik toch wel denken aan WC-Eend…

  4. Jammer. Apple was altijd gewoon omdat ze goed waren. Daar hoefden ze hun concurrenten niet voor naar beneden te halen… Dit komt veel te goedkoop over voor Apple.

  5. @DennisU: Hear, hear.

  6. Apple en Microsoft hebben in het verleden vaak genoeg van dit soort campagnes gehad! Veel meer “op de man” nog dan deze!

    Ik vind het leuke reclames…word er blij van!

  7. @DennisU: Ah ja, inderdaad.. Wat een onzin verkoop je hier, Apple kent vele campagnes waar ze direct een concurrent te kakken zetten, of was je de IĀ“m a Mac campagne vergeten? Daarnaast haalt Apple geen enkele concurrent met deze filmpjes naar beneden, enkel zeggen ze dat zij de besten zijn.

  8. Get a Mac was nog niet eens zo erg. Wie de Switch-campagne kent, vind deze hier echt heeeeel tam.

    https://www.youtube.com/watch?v=fupFba-_7-M

  9. Met de tweede video maken ze tussen de regels door meteen ook reclame voor de MS Lumia reeks šŸ˜ (‘HW en SW van dezelfde bron is beter’). Vast niet zo bedoeld… šŸ˜œ

  10. de tweede is sterk zeg! De eerste valt me een beetje tegen moet ik eerlijk zeggen. Al zijn het wel mooi bij elkaar gezette beelden

  11. De meeste iPhone gebruikers speelden ten tijde van de I’m a Mac commercials nog in de box.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.