iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 9 juli 2015

In de iCulture Vandaag van donderdag 9 juli onder meer aandacht voor een opmerkelijk advies van Spotify, de mobiele tv-dienst van Vodafone, een hele hoop app-nieuwtjes en nog veel meer.

iCulture Vandaag logo
In de iCulture Vandaag van donderdag 9 juli bespreken we onder meer een opmerkelijk voorstel van Spotify, de manier waarop tweestapsverificatie gaat veranderen en wat Vodafone van plan is met mobiele tv. Maar de echte klapper kwam pas aan het eind van de avond: twee publieke beta’s waarmee gewone gebruikers nu iOS 9 en OS X El Capitan kunnen proberen. Ook opmerkelijk: de Apple Watch zal vanaf 17 juli ook bij Apple Premium Resellers te koop zijn.

Nieuws

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

  • Ook in de iCulture Deals van vandaag weer meer dan genoeg koopjes en toffe apps die in prijs zijn gedaald. Neem snel een kijkje om te zien of er voor jou iets tussen zit.

Meer vandaag

FitBit-SlaapOok deze apps en updates zijn vandaag de moeite waard:

  • iCab Mobile (Web Browser) (€2,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 11.0+) - iCab Mobile, de alternatieve webbrowser voegt Apple Watch support toe.
  • Fitbit: gezondheid en fitness (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Fitbit voegt nachtelijke slaapdoelen en meer slaap-gerelateerde zaken toe middels een update.
  • HERE WeGo Kaarten & Navigatie (Gratis, iPhone, iOS 13.0+) - HERE voegt ondersteuning voor 23 nieuwe talen toe.
  • Alto's Adventure (€5,99, iPhone/iPad/TV, iOS 11.0+) - Grote update voegt nieuwe voorwerpen en de Nederlandse taal toe.
  • Slack (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Slack verbetert tweestapsverificatie en voegt een nieuwe in-app browser toe voor de iPad.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Shooting Stars! is een vermakelijke, krankzinnige game voor je iPhone en iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.